Ekonomski fakultet - Zagreb
Prijavi se za Upskilling Academy projekt

Prijavi se za Upskilling Academy projekt

PwC Hrvatska s ponosom najavljuje niz predstojećih webinara u okviru projekta Upskilling Academy.


Što je Upskilling Academy?

Upskilling Academy je projekt koji nudi seriju webinara visoke kvalitete, osmišljenih tako da poboljšaš svoje tehničke i osobne vještine. Bilo da si student/-ica, nedavno diplomirani/-a ili jednostavno težiš daljnjem usavršavanju na područjima poput revizije, tehnologije ili računovodstvenog znanja, webinari će vam pružiti potrebna znanja i vještine.


Zašto se priključiti?


Steći ćete vrijedne uvide i praktična znanja direktno od stručnjaka u industriji. Osim toga, prilika je ovo i za umrežavanje s drugim stručnjacima i istomišljenicima, što može biti ključno za vaš daljnji profesionalni razvoj.


Kako se prijaviti?


Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem web stranice, gdje će pronaći detaljan raspored predstojećih webinara i dodatne informacije o svakom pojedinom programu.


O PwC-u Hrvatska:


PwC Hrvatska je dio globalne mreže koja pruža usluge u 152 zemlje, s više od 327,000 stručnjaka. Naša misija je izgraditi povjerenje u društvu i riješiti ključne probleme, što postižemo pružanjem vrhunskih usluga u reviziji, računovodstvenom savjetovanju, poslovnom savjetovanju i poreznim uslugama.

Pozivamo sve zainteresirane studente i diplomante da se pridruže Upskilling Academy i podignu svoje profesionalne vještine na novu razinu. Veselimo se vašem sudjelovanju i zajedničkom radu na vašem profesionalnom razvoju.


Za više informacija i prijave posjetite web stranicu:


https://jobs-cee.pwc.com/ce/en/upskilling-academy?utm_source=facebook&utm_medium=organic_croatia&utm_campaign=CEE_Upskilling_Academy&utm_content=1