Ekonomski fakultet - Zagreb
Natječaj UNIZG-a za znanstveno/nastavno osoblje i doktorande - Akademska mobilnost 2018. (prvi krug), rok prijave na EFZG-u 23.11.2017.

Natječaj UNIZG-a za znanstveno/nastavno osoblje i doktorande - Akademska mobilnost 2018. (prvi krug), rok prijave na EFZG-u 23.11.2017.

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za akademsku mobilnost u 2018. godini (prvi krug) sa sljedećim mogućnostima razmjene (detaljnije u samom natječaju):
a) odlazna mobilnost prema strateškim partnerima u 2018. g.
b) prekogranična mobilnost prema visokoškolskim ili znanstvenim ustanovama u cijelome svijetu
c) mobilnost doktorskih studenata (kotizacije za aktivno sudjelovanje na znanstveno-stručnim skupovima)
d) najava dolazne mobilnosti temeljem bilateralnih međusveučilišnih i međufakultetskih sporazuma i dolazne mobilnosti u svrhu sklapanja novih sporazuma i novih oblika suradnje.
Natječaj je objavljen na sveučilišnim stranicama, https://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-sveucilisnih-djelatnika/natjecaji/.

Napomena: od ove godine uvedena je online prijava za stavke a), b) i c). Kandidati se prijavljuju online, nakon čega svoje prijave dostavljaju matičnim sastavnicama sukladno internom roku sastavnice.
 
Ekonomski fakultet rangira svoje prijavljene kandidate i šalje rang listu Sveučilištu u Zagrebu koje onda formira konačnu rang listu.

Prijave molimo dostaviti zaključno do četvrtka 23. studenog  2017., 15:30h:
1.       e-mailom na adresu ums@efzg.hr  (PDF format – svaku prijavu čini jedna datoteka)
2.       u  Ured za međunarodnu suradnju (soba 1)  u papirnatom obliku.

Kriteriji za odabir kandidata nalaze se ovdje.