Priznanja za nastavnu izvrsnost

Za nastavnu izvrsnost u 2020. godini dodijeljena su sljedeća priznanja:

Priznanja za izuzetne rezultate u izvođenju nastave:

Dr. sc. Antea Barišić i doc. dr. sc. Tomislav Globan - za izuzetne rezultate u izvođenju nastave na sveučilišnom studiju Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u akademskoj godini 2019./2020.
Doc. dr. sc. Ana Aleksić - za izuzetne rezultate u izvođenju nastave na stručnom studiju Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u akademskoj godini 2019./2020.
Doc. dr. sc. Maja Klindžić - za izuzetne rezultate u izvođenju nastave na stručnom studiju i nastave na engleskom jeziku Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u akademskoj godini 2019./2020.
Marko Oršanić, vanjski suradnik - za izuzetne rezultate u izvođenju nastave na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u akademskoj godini 2019./2020.
 

Priznanja za izuzetne rezultate u izvođenju nastave  u proteklih pet godina:

Doc. dr. sc. Ana Aleksić - za izuzetne rezultate u izvođenju nastave na sveučilišnom studiju Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu za period 2015.-2020.  
Doc. dr. sc. Maja Klindžić - za izuzetne rezultate u izvođenju nastave na stručnom studiju i izvođenju nastave na engleskom jeziku Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu za period 2015.-2020.