Ispitni termini

Na ovim web stranicama objavljuju se ispitni termini predmeta integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija, diplomskih studija, predbolonjskih i bolonjskih dodiplomskih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija. U tablicama ispitnih termina za svaki predmet naveden je studij na kojem se izvodio, katedra kojoj pripada, status predmeta (obvezan za sve studente, obvezan za smjer ili izborni predmet), naziv predmeta, ispitivač te godina na kojoj se predmet izvodi.  Za svaki ispitni rok naveden je datum, vrijeme i mjesto održavanja ispita. Kada je za ispitni termin navedeno više dvorana, raspored studenata po dvoranama bit će izvješen na vratima kabineta ili objavljen na web stranici nastavnika.

Studenti su obavezni provjeriti rokove 24 sata prije samog održavanja ispita, zbog eventualnih promjena.

Svi oni studenti koji izlaze na online ispite, dužni su se barem 24 sata prije početka ispita, javiti predmetnom nastavniku mailom.
 
Obzirom da je predmet Međunarodno poslovanje prebačen s Katedre za međunarodnu ekonomiju na Katedru za trgovinu i međunarodno poslovanje, pozivaju se studenti da termine ispitnih rokova ubuduće prate u tablici koja je objavljena na Webu pod ispitnim terminima Katedre za trgovinu i međunarodno poslovanje.
 

Popis ispitnih termina

(*** pristup ispitnim terminima moguć je isključivo sa @net.efzg.hr fakultetskim Google računom ***)