Događaji

XIX. Interkatedarski skup Katedri za financije

Katedra za financije Ekonomskog fakulteta u Zagrebu organizira XIX. Interkatedarski skup Katedri za financije s ciljem razmjene znanstvenih, stručnih i nastavnih ideja iz područja financija. Skup će se održati u formi on-line skupa 23. listopada 2020. godine preko Google Meet platforme s početkom u 10 sati. Otvaranje skupa će se održati iz dvorane 20, a moguće mu je pristupiti pomoću poveznice.

Budući da okupljanje Katedri, osim stručnog uključuje i znanstveni aspekt, u okviru skupa, a u suradnji s Odsjekom za ekonomska istraživanja Zavoda za povijesne i društvene znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, održat će se Znanstveni skup „Financije u svijetu punom izazova“ na kojem će autori izložiti rezultate znanstvenih analiza i istraživanja. Izloženi radovi će biti objavljeni u Zborniku radova u suradnji s Odsjekom za ekonomska istraživanja Zavoda za povijesne i društvene znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti.


Međunarodna konferencija „Makroekonomska politika u uvjetima sistemske krize Covid-19“

Povodom 100. godišnjice osnutka Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, održat će se znanstvena međunarodna konferencija „Makroekonomska politika u uvjetima sistemske krize Covid-19“. Konferencija će se održati u online formi 10. prosinca 2020. godine preko Google Meet platforme s početkom u 10 sati. Konferenciji će biti moguće pristupiti pomoću poveznice