Ekonomski fakultet - Zagreb
Pet stipendija za Kinu za studente Sveučilišta u Zagrebu (EXPO)

Pet stipendija za Kinu za studente Sveučilišta u Zagrebu (EXPO)

Huawei Technologies d.o.o. ponudilo je pet stipendija za studente Sveučilišta u Zagrebu. Studenti bi posjetili Kinu za vrijeme trajanja svjetske izložbe EXPO u Šangaju. Rok za prijavu je 01.07.2010.

Kinesko poduzeće Huawei Technologies d.o.o. ponudilo je pet stipendija za studente Sveučilišta u Zagrebu. Studenti bi posjetili Kinu za vrijeme trajanja svjetske izložbe EXPO u Šangaju. Boravak bi trajao tjedan dana, a sve troškove puta, smještaja i telefoniranja pokriva tvrtka Huawei Technologies d.o.o. koja ima svoje sjedište u Zagrebu. Ponuđeni termin za odlazak grupe je 24. srpnja 2010.

Zainteresirani kandidati trebaju do četvrtka, 1. srpnja 2010. u pismohranu Sveučilišta u Zagrebu, Trg maršala Tita 14, 10000 Zagreb dostaviti sljedeće dokumente:

 motivacijsko pismo na hrvatskom i engleskom jeziku
 životopis na hrvatskom i engleskom jeziku na Europass CV obrascu dostupnom na: https://europass.cedefop.eu.int/europass/preview.action  
 preporuku jednog profesora matičnog fakulteta na engleskom jeziku
 potvrdu o statusu studenta

Osoba za kontakt: Tereza Begović, stručna suradnica Ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu, e-mail: tereza.begovic@unizg.hr , tel. 46-98-165.

Rezultati će biti objavljeni dva tjedna nakon isteka natječaja na web stranicama Ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu.