Ekonomski fakultet - Zagreb
Želiš bezbrižno ljeto i posao koji te čeka u rujnu? Pridruži se Deloitteu!

Želiš bezbrižno ljeto i posao koji te čeka u rujnu? Pridruži se Deloitteu!

Prijavi se na prvi Dan karijera u reviziji!
20.3.2018., Radnička cesta 80, 6. kat, Zagreb
 
Student si završnih godina studija i sanjaš o mirnom i bezbrižnom ljetu? Pored toga još znaš da te posao čeka u rujnu? To je moguće samo uz Deloitte!
 
Pozivamo te na prvi Deloitteov Dan karijera u reviziji. Tu ćeš otkriti sve tajne revizorskog posla, upoznati buduće kolege, saznati kakve su mogućnosti za dugoročnu karijeru, a svakako ćemo te provesti u uredom koji će ti uz malo sreće i truda postati radno mjesto. Porazgovaraj s našim revizorskim stručnjacima, vidi kako izgleda njihov jedan radni dan, a svakako iskoristi priliku i pitaj sve što te zanima naše HR predstavnike koji ti mogu dati smjernice oko intervjua i daljnjih perspektiva.
 
Selekcija počinje s tvojom prijavom! Tražimo studente završnih godina fakulteta ekonomskog, financijskog, IT i sličnih usmjerenja koje zanima karijera u okruženju koje je dinamično, brzo i koje ti pruža bezbrojne mogućnosti napretka. Ako se prepoznaješ tu, slijedi proces prijava ispod:
 
1. Korak: pošalji svoj CV na cehradriatichr@deloittece.com do 15.3.2018. (stavi u subject Posao u reviziji 2018)
2. Korak: ako prođeš predselekciju, na mail ćeš dobiti poveznicu za online test
3. Korak: od svih sudionika, na Dan karijera bit će pozvani samo oni s najboljim rezultatom s online testiranja
4. Korak: Dan karijera u reviziji održat će se 20.3.2018. godine u uredu Deloittea u Zagrebu. Tijekom tog dana ćemo ti predstaviti odjel revizije i IT revizije, svoje kolege i upoznati te s mogućnostima za dugoročnu karijeru i prednostima koje naša firma nudi svim zaposlenima.
5. Korak: Intervju s HR-om, menadžerima i partnerima iz revizije.
6. Korak: Pismo ponude, ugovor i… posao :-)!