Ekonomski fakultet - Zagreb
Jesenski stručni seminar

Jesenski stručni seminar

Ljeto ti je već ispunjeno, a ti nisi zadovoljio svoje ambicije da proputuješ svijet? Još imaš želju zaviriti u svaki kutak Europe? Bez brige jer sada imaš šansu provesti 10 dana u nekom od predivnih gradova Europe, upoznati super zanimljive ljude, nešto naučiti te se pritom odlično zabaviti! BEST ti ove jeseni nudi mogućnost da na čak 11 europskih sveučilišta doživiš upravo ovo posebno, nezaboravno iskustvo. Prijave za jesenske stručne seminare su počele, a traju do 22.04.2018.! Listu seminara možeš naći na: https://best.eu.org/courses/list.jsp gdje odabireš destinacije i teme koje ti se najviše sviđaju.
Cijena seminara upada u studentski budžet jer studenti Sveučilišta u Zagrebu plaćaju sudjelovanje na seminaru do max. 15 eura! Ta cijena pokriva smještaj i hranu tijekom cijelog seminara, a put si plaćaš sam. Prijava je vrlo jednostavna, sve što trebaš napraviti je napisati motivacijsko pismo i odgovoriti na tri kratka pitanja.

Za prijavu slijedi ove jednostavne korake:
1) Napravi korisnički račun na best.eu.org
2) Istraži ponuđene seminare na https://best.eu.org/courses/list.jsp
3) Odaberi lokaciju (možeš prijaviti do tri seminara) i pritisni Apply!
4) Napiši motivacijsko pismo (kratko i neformalno - čitat će ga tvoji kolege studenti, pokušaj se istaknuti i nasmijati ih!)
5) Pošalji mail na: valentina.kocijan@best.hr sa svojim imenom i prezimenom te slikom indexa (prva strana i strana s upisanom tekućom godinom studija). Tako ćemo utvrditi da si student i tvoj će se račun validirati te će tvoja prijava postati valjana.

Više informacija možeš naći na našoj Facebook stranici https://www.facebook.com/BESTZagreb/, a možeš baciti oko i na web stranicu https://www.best.hr/en/home/.
Ako imaš bilo kakvih pitanja ili nedoumica, javi se na: valentina.kocijan@best.hr
BEST Zagreb je volonterska i neprofitna udruga, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnoloških i tehničkih fakulteta s 96 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.