Ekonomski fakultet - Zagreb
Natječaj za Gooders News tim!

Natječaj za Gooders News tim!

Razmišljaš o praksi u marketingu, novinarstvu, web-dizajnu ili project managementu? Želiš steći radno iskustvo u prvoj medijskoj kući specijaliziranoj za pozitivne vijesti u Hrvatskoj?
Voliš česte edukacije i teambuildinge? Mi ti nudimo baš to!

Gooders News prva je medijska kuća u Hrvatskoj specijalizirana za pozitivne vijesti. Cilj nam je promijeniti način komuniciranja medija s javnošću. Želimo stvoriti neki „balans“  između pozitivnih i negativnih vijesti, a ujedno čitatelju pružiti kvalitetan sadržaj, pozitivne vijesti, uspješne priče, zabavne blogove i ostali sadržaj informativne i zabavne tematike. Potencijal Gooders Newsa na hrvatskom tržištu prepoznali smo već prošle godine kroz istraživanje koje je pokazalo da čak 94,6% ispitanika smatra da hrvatski mediji svojim negativnim pristupom dodatno potiču iseljavanje mladih.
Konačno je došlo vrijeme realizacije, a sada trebamo tvoju pomoć! Tražimo osobe koje su spremne upotpuniti naš tim!

Što ti nudimo?

Nudimo ti nezaboravno radno iskustvo u timu mladih ambicioznih ljudi, financirane odlaske na brojne edukacije, konferencije, a ne nedostaje ni zabave kroz razne teambuildinge i poslovne ručkove. Svaki uspješan mjesec završavamo nagradama naših sponzora.
U potpunosti smo fleksibilni! Nudimo ti mogućnost rada iz udobnosti tvojeg doma, kafića ili pak ureda, a radno vrijeme možeš prilagoditi fakultetskim obvezama.

Tvoje obaveze

Tvoja je jedina dužnost da ispunjavaš svoje obaveze u rokovima koje dogovaramo svaki tjedan na zajedničkom sastanku. Nećemo te zatrpati poslom jer znamo da imaš i faks i ženu i djecu i bungu petkom. Načelno ti nećemo oduzeti više od jednog sata dnevno tvog vremena, a sastanke uvijek prilagođavamo tvojim obavezama.
Bilo bi izvrsno kad ne bi u marketinški tim upao sa stavom da je to „daj to susjedovom malom, on se kuži u taj Facebook“ posao. Ne moraš biti profesionalac jer si zato i tu (da naučiš) ali bilo bi odlično kad bi imao barem nekakvog iskustva o segmentu tima za koji si se prijavio. 

Postani dio pozitivne promjene već danas!

Ako si mlada ambiciozna osoba sa željom za dodatnim učenjem i usavršavanjem, odaberi sektor koji ti najviše odgovara i pridruži se našem Gooders News timu!

Pošalji svoj CV s nazivom tima (novinarski, marketinški, projektni ili web-design) i gradom (Zagreb ili Rijeka) na karijera@gooders-news.com.