Ekonomski fakultet - Zagreb
ALCA ZAGREB d.o.o. zapošljava asistente i referente!

ALCA ZAGREB d.o.o. zapošljava asistente i referente!

ALCA ZAGREB d.o.o. zapošljava asistente voditelja programa u sektoru robe široke potrošnje (Brand Manager Assistant) te referente Brige za kupce (Customer Care Administrator)
Za uspjeh robne marke na tržištu jedan od ključnih elemenata je dobra distribucija. Kao važan element marketing miksa, distribucija omogućuje da proizvod bude dostupan krajnjem potrošaču u pravo vrijeme na pravom mjestu. Alca Zagreb d.o.o. jedan je od vodećih distributera robe široke potrošnje, kako u Hrvatskoj tako i u regiji. U našem portfelju nalazi se veliki broj renomiranih robnih marki iz kategorija prehrane, neprehrane, sportske opreme i tehnike.

Svojim partnerima pružamo kompletna poslovna rješenja iz područja prodaje i distribucije, trade marketinga i usluge upravljanja robnim markama za velik broj različitih djelatnosti i kategorija Potičemo timski rad i inovativnost, te usmjeravamo svoje usluge prema potrebama svakog pojedinog partnera i kupca.

Svojim djelatnicima nudimo izazovno poslovno iskustvo u ugodnom radnom okruženju na poslovima prodaje i distribucije te razvoj stručnih kompetencija. Posao je organiziran u punom radnom vremenu. 

Glavna zaduženja radnog mjesta asistenta i referenta su koordinacija administrativnom podrškom za specifičan asortiman unutar odjela lanca opskrbe s odjelima prodaje, logistike i financija i računovodstva u cilju pružanja podrške i koordinacije svih procesa unutar kompanije.


Uvjeti koje kandidati trebaju ispunjavati su:
 
  • viša/srednja stručna sprema (VŠS/SSS) – ekonomskog smjera
  • visoka stručna sprema VSS (pripravnik) – ekonomskog smjera
  • poznavanje rada na računalu - MS Office paket
  • poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu

Od kandidata očekujemo:
 
  • otvorenost za rad s različitim članovima tima i vanjskim suradnicima
  • razvijene organizacijske i analitičke vještine, proaktivnost u radu
  • razvijene komunikacijske vještine
  • sposobnost određivanja prioriteta, rješavanja problema

Ukoliko se vidiš u poslovima prodaje, zanima te saznati i u praksi iskusiti više o tome što rade voditelji programa i kategorija, kako dišu voditelji ključnih kupaca, na koji način pomiriti zadovoljstvo i zahtjeve kupca s mogućnostima i ponudom isporučitelja, a udovoljavaš navedenim kriterijima, svoju zamolbu i životopis pošalji na posao@alca.eu