Ekonomski fakultet - Zagreb
Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Japana (preddiplomski i diplomski istraživački studiji, stručni studiji na višim školama) i informativno predavanje o stipendijama.

Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Japana (preddiplomski i diplomski istraživački studiji, stručni studiji na višim školama) i informativno predavanje o stipendijama.

Veleposlanstvo Japana raspisalo je u ime Ministarstva obrazovanja, kulture, sporta, znanosti i tehnologije Japana (MEXT) natječaj za dodjelu stipendija stranim studentima za studij u Japanu (preddiplomski studiji, stručni studiji na višim tehnološkim školama, stručno usavršavanje na višim školama, (poslije)diplomski istraživački studij). Više: https://www.hr.emb-japan.go.jp/hr/2018/kultura-2018-04-stipendije-vlade.html 
 
Smjernice, prijavnice i dr. moguće je preuzeti na ovoj stranici (https://www.studyjapan.go.jp/jp/smap_stopj-applicationsruts.html)  
 
Kandidati prijave predaju Veleposlanstvu Japana, osobno ili poštom, do petka 8. lipnja 2018. Prijave koje se šalju poštom moraju stići u veleposlanstvo do spomenutog datuma. Detalji o testiranjima nalaze se niže u nastavku.
 
Također, 25. svibnja (petak) s početkom u 15:00 sati bit će održano informativno predavanje o stipendijama i studiranju u Japanu. Predavači će biti  bivši stipendisti i studenti japanskih sveučilišta, a svi zainteresirani su pozvani da se pridruže!
 
  •  informativno predavanje
25. svibnja (petak) u 15:00 sati, dvorana Matice hrvatske (Matica hrvatska, Matice hrvatske 2, Zagreb)
 
  • rok za prijavu
8. lipnja (petak) do 17:00 sati, Veleposlanstvo Japana (Boškovićeva 2, Zagreb)
Prijave koje se šalju poštom moraju stići u veleposlanstvo do 8. lipnja!
 
  • testiranje
pismeno testiranje - 28. lipnja (četvrtak) od 9:00 sati
mjesto: Veleposlanstvo Japana, Boškovićeva 2, Zagreb