Ekonomski fakultet - Zagreb
Student/ica u kontakt centru PBZ Carda!

Student/ica u kontakt centru PBZ Carda!

Privredna banka Zagreb d.d. društvo je čija je vizija biti uzor i centar izvrsnosti u području financijskog poslovanja u Hrvatskoj. Mi prepoznajemo Vaš talent, pružamo vrhunske uvjete za profesionalni razvoj i želimo zajednički stvarati nove vrijednosti. S ciljem održavanja kvalitete i pouzdanosti našeg poslovanja i osnaživanja unutarnjih snaga Privredne banke Zagreb d.d., tražimo motivirane kandidate i kandidatkinje za studentski posao:
 
Student (m/ž) u kontakt centru PBZ CARD-a

Radno mjesto uključuje rad u dinamičnom i ugodnom ambijentu uz kontinuiranu edukaciju o proizvodima banke te suradnju s cijelim odjelom i drugim dijelovima PBZ grupe. Stjecanje iskustva u radu s klijentima kroz odgovaranje na njihove upite i informiranje o mobilnom bankarstvu, kartičnom poslovanju i ostalim proizvodima i uslugama bez prodajnih aktivnosti. Nudimo rad u trajanju 8h dnevno, smjenski rad po dogovoru i iskustvo rada u profesionalnom okruženju PBZ CARD-a uz naknadu od 30 kn po satu.
 
Tražimo motivirane i odgovorne studente željne znanja i iskustva koji:
 
  • imaju vlastiti studentski ugovor
  • imaju razvijene komunikacijske vještine
  • su raspoloživi za rad na puno radno vrijeme
  • poznaju engleski jezik
 
Što nudimo?

Privredna banka Zagreb d.d. studentima nudi kontinuiranu edukaciju o proizvodima banke, profesionalno usavršavanje i napredovanje kroz rad u profesionalnom i dinamičnom okruženju, a o karijeri u PBZ grupi više možete pročitati i na našim korporativnim stranicama.
 
Kako se prijaviti?

Zainteresirane kandidate ljubazno molimo da se prijave putem linka do 3.1.2020.