Ekonomski fakultet - Zagreb
Studentska praksa u timu za razvoj poslovanja

Studentska praksa u timu za razvoj poslovanja

Apsolon je vodeća hrvatska konzultantska tvrtka u jugoistočnoj Europi, specijalizirana za poslovno savjetovanje privatnog i javnog sektora, inovacije i digitalnu transformaciju, regulatornu reformu, EU savjetovanje i financijsko savjetovanje. Također, Apsolon uspješno razvija inovativna digitalna i poslovna rješenja, usluge i proizvode te stvara i primjenjuje nove poslovne modele u poslovanju.
Naš   program   studentske   prakse   uz   podršku   mentora   omogućuje   talentiranim   studentima neprocjenjivo iskustvo rada u stvarnom konzultantskom okruženju. Studentima se dodjeljuju uloge i odgovornosti koje se obično dodjeljuju nižim savjetnicima na početku karijere te im se omogućuje da, uz mentorsku podršku, rade na konkretnim projektima. Na ovaj način studenti imaju priliku u praksi primijeniti teorijska znanja stečena kroz formalno obrazovanje.
Trenutno započinjemo s provođenjem dva opsežna istraživanja u području energetike, stoga smo u potrazi za motiviranim studentima koji žele nadmašiti vlastita očekivanja.
 
Što ćeš raditi?
Kao  član  Business  Development  tima  na  poziciji  studenta,  sudjelovat  ćeš  u  procesu  pripreme, organizacije i provedbe istraživanja u području energetike za privatni i javni sektor, koristeći vlastitu snalažljivost za rješavanje različitih izazova. Pritom ćeš pretraživati baze podataka, dokumenata te pružati podršku u obradi dobivenih podataka. Suočavat ćeš se s nepoznatim situacijama, pronalaziti i rješavati probleme koje ni klijenti nisu prepoznali.
 
Što nudimo?
●      Rad na stručnim projektima s iskusnim profesionalcima, uz koje ćeš imati priliku razvijati svoje vještine i steći nova znanja
●      Neprocjenjivo iskustvo rada u dinamičnom poslovnom okruženju
●      Rad u okruženju gdje se tvoje ideje čuju i imaju priliku za razvoj
●      Mogućnost nastavka suradnje ovisno o pokazanim rezultatima
●      Sudjelovanje u  internim aktivnostima tvrtke
●      Neograničene količine kave, čaja i voća :)
 
Idealna osoba za naš tim:
●      Student/ica viših godina Ekonomskog fakulteta
●      Motivirana, strastvena i željna usvajanja novih znanja i iskustava
●      Organizirana i spremna na timski rad
●      Ima sposobnost analitičkog razmišljanja
●      Dostupna raditi na puno radno vrijeme 2 mjeseca
 
Ukoliko si se prepoznao/la u opisu, imaš motivaciju za radom u dinamičnom okruženju te želiš nadmašiti vlastita očekivanja, prijaviti se možeš na našim stranicama Karijere do 10. veljače 2021.