Ekonomski fakultet - Zagreb
Uniline travel company - prijave za stipendiju

Uniline travel company - prijave za stipendiju

Još nekoliko dana za prijavu na Unilineovu stipendiju!
 
Vodeća destinacijska menadžment kompanija nudi stipendiju i prvo radno iskustvo. Uz 1.250 kuna mjesečno stipendisti će biti dio mentorskog programa u Unilineu koji će im otvoriti vrata uspješne karijere u turizmu.

Uniline, vodeća destinacijska menadžment kompanija u Hrvatskoj i regiji, pokrenula je program stipendiranja u sklopu kojeg studentima završnih godina diplomskih i preddiplomskih studija nudi stipendiju, stručnu praksu i stjecanje prvog radnog iskustva u turizmu. Stipendija u mjesečnom iznosu od 1.250 kuna isplaćivat će se tijekom tekuće akademske godine, a mogu se prijaviti studenti iz cijele Hrvatske koji su na završnim godinama turizma, financija, informatike, kulture i turizma te ekonomije i koji ne primaju stipendiju od drugih pravnih osoba.

Natječaj je otvoren do kraja mjeseca, a studenti će osim stipendije proći poseban mentorski program kroz koji će steći uvid u sve segmente rada u Unilineu i imati priliku upoznati osnovne zakonitosti rada u turizmu.

Motivacija i ambicija kandidata je, uz akademski uspjeh, Unilineu izuzetno važna. Stoga će studenti koji su zainteresirani za stipendiju uz motivacijsko pismo kao oblik prijave proći kroz pismenu i usmenu provjeru znanja, provjeru poznavanja stranog jezika te razgovor s Unilineovim stručnjacima. Studenti su pozvani podnijeti svoje prijave do 31. listopada 2019. godine, a više detalja o kompaniji te informacije o prijavi možete pronaći na web stranici – www.uniline.hr.