Ekonomski fakultet - Zagreb
Zaba Banking Academy

Zaba Banking Academy

Zagrebačka banka već treću godinu za redom organizira studentski program stručne plaćene prakse - Zaba Banking Academy, za sve studente završne godine studija, odnosno apsolvente diplomskih studija ekonomskog, matematičkog i drugog tehničkog usmjerenja koji žele naučiti kako funkcionira banka te bolje razumjeti bankarsko tržište.

Treći ciklus Zaba Banking Academy programa usredotočen je na atraktivna područja iz bankarskog poslovanja: Korporativnog, investicijskog i privatnog bankarstva, Financija te Upravljanja i kontrole rizika.

Studenti će kroz ovaj višemjesečni program, uz podršku iskusnih mentora te u stvarnom poslovnom okruženju, steći iskustvo u radu s međunarodnim klijentima, korporativnoj mreži, rizicima, projektnom financiranju, planiranju i kontrolingu te poslovnoj strategiji. Osim praktičnog dijela programa, studenti će upotpuniti i teorijska znanja nizom edukacija za osobni i profesionalni razvoj.

Praksa je plaćena, a iskustva će se stjecati u Zagrebu, Varaždinu, Rijeci, Splitu, Puli i Osijeku.

„Zaba Banking Academy izvrsna je prilika za upoznavanje s osnovama bankarstva i radom u vodećoj banci u Hrvatskoj. Svim polaznicima omogućujemo ugodnu radnu atmosferu i mentore – iskusne bankare – koji studente uvode u bankarsko poslovanje, uz posebno kreirane edukacije. Ponosni smo što je u prva dva ciklusa prakse program pohađalo ukupno 34 studenta, a u Zagrebačkoj banci se do sada zaposlilo njih jedanaest, uz sjajna iskustva svih polaznika.

Stoga, pozivamo studente da prihvate ovaj izazove i prijave se na program: uz iskustvo i izuzetne prilike za osobni i profesionalni razvoj, polaznicima koji će zadovoljiti kriterije omogućit ćemo i nastavak karijere u Zagrebačkoj banci“, ističe Gianluca Totaro, direktor Upravljanja ljudskim resursom u Zagrebačkoj banci.

Zagrebačka banka program je pokrenula 2016. godine, u suradnji s fakultetima iz područja ekonomije, kako bi studentima pružila konkretna praktična znanja te iskustvo kroz koje će se upoznati s osnovama bankarstva i radom u korporativnom okruženju.

Ugovor o suradnji za sudjelovanje studenata u ovom programu usavršavanja i stručne prakse Zagrebačka banka je do sada potpisala s Ekonomskim fakultetom u Zagrebu, Zagrebačkom školom ekonomije i managementa, VERN-om, RIT Hrvatska, Veleučilištem Baltazar Krčelić, Ekonomskim fakultetom u Osijeku, Ekonomskim fakultetom u Rijeci, Fakultetom organizacije i informatike u Varaždinu, Ekonomskim fakultetom u Osijeku, Prirodoslovno matematičkim fakultetom u Zagrebu, Visokim učilištem Effectus, Fakultetom elektrotehnike i računarstva te Sveučilištem Juraja Dobrile u Puli.

Prijava za plaćenu praksu na LINKU

Prijave su do 15. siječnja 2019.