Ekonomski fakultet - Zagreb
Mazars traži Juniora u reviziji!

Mazars traži Juniora u reviziji!

Mazars u Hrvatskoj posluje s više od 400 klijenata, od podružnica međunarodnih kompanija do srednjih i malih poduzeća. Specijalizirani smo u područjima revizije, savjetovanja i računovodstva. Naših 80 djelatnika je steklo iskustvo u međunarodnim tržištima revizije. Trenutno zapošljavamo nekoliko hrvatskih ovlaštenih revizora, hrvatske ovlaštene porezne savjetnike i ACCA kvalificirane zaposlenike. Većina
naših zaposlenika upisano je u ACCA program, a svi se također educiraju na drugim renomiranim studijima. Naš cilj je uvijek biti iznad klijentovih očekivanja i potreba.

Stoga posvećujemo dužnu pozornost obrazovanju, poštenju i poštivanju zakona i principu vrijednosti za novac.

Opis posla: Sudjelovanje i pomoć u svim aktivnostima odjela revizije, od provjera i testiranja internih kontrola poslovnih procesa i analize dokumenata do pomoći pri izradi revizorskih izvještaja. Rad na revizijama statutarnih promjena i internim revizijama, posao bi često uključivao komunikaciju s klijentima i terenski rad.

Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka 08-16h.

Iznos satnice: od 30 kn

Uvjeti za prijavu: tražimo energične mlade ljude s tehničkom podlogom, prednost imaju studenti 4 i 5. godine ekonomije (računovodstvo i revizija)

Način prijave i rok: slanje životopisa na e-mail kristina.jambrek@mazars.hr, rok je do 4.11.2019.

Kontakt osoba za dodatna pitanja: Kristina Jambrek, tel.: 01/6457716