Ekonomski fakultet - Zagreb
Internship u Statusu M

Internship u Statusu M

Polako završavaju ispitni rokovi i tražiš ljetno-jesenski posao, a ne da ti se guliti sezonu na moru? Tražiš nešto fleksibilno, zanimljivo, dinamično, inspirativno i korisno za tebe, ali i za širu društvenu zajednicu? Budi naš/a kampanja nindža!

Tražimo interna/icu za rad na javnoj kampanji koja će se provoditi na nacionalnoj i europskoj razini. Posao uključuje široki raspon radnih zadataka u pripremi i provedbi javne kampanje (planiranje aktivnosti, komunikacija s partnerima, kreiranje sadržaja, rad s medijima, vođenje društvenih mreža, organizacija događanja...).

Posao podrazumijeva rad od 15-20 sati tjedno kroz lipanj, srpanj, rujan i listopad 2019., a radno vrijeme je prema dogovoru.
Kao naš/a kampanja nindža bit ćeš dio tima mladih i entuzijastičnih ljudi koji će ti biti podrška na svakom koraku. Ovaj plaćeni internship pružit će ti izvrsnu priliku da svoje znanje primijeniš u praksi i stekneš konkretno radno iskustvo koje se ne svodi samo na kopiranje hrpe papira i kuhanje kave.

Za prijavu je potrebno ispuniti prijavni obrazac i poslati životopis na info@status-m.hr. Prijave su otvorene do 10. lipnja.

Za sva pitanja javite nam se na info@status-m.hr.