Ekonomski fakultet - Zagreb
Pridruži se Trading desku u Splitu

Pridruži se Trading desku u Splitu

Pridruži se našem Trading desku u Splitu
 
Tražimo kandidate da se pridruže našem trading desku u Splitu. Trenutno imamo 10 slobodnih mjesta na pozicijama pripravnika -Trainee Tradera. Ovo je prilika za svakog koga zanimaju izazovi financijskih tržišta, Wall Streeta i svijeta trgovanja.
Naše metode zapošljavanja su nesvakidašnje i neuobičajene:
 
  • Da li si diplomirao s izvrsnim uspjehom?
  • Da li odlično poznaješ engleski jezik u govoru i pismu?
  • Da li si amaterski ili profesionalni sportaš sa dokazanim postignućima?
  • Da li si profesionalni gamer, vrhunski poker igrač, šahovski majstor ili odličan u drugim natjecateljskim aktivnostima?
  • Da li si izvrstan programer ili Excel genij s poznavanjem VBA ili .NET-a?
 
Ako je tvoj odgovor DA na jedno od ovih pitanja, želimo čuti za vas! Molimo da svu dokumentaciju pošaljete na Engleskom jeziku!

RADNO MJESTO: Trainee Trader Analyst
 
  • Rad na određeno vrijeme s mogućnošću stalnog zapošljavanja
  • Razrađeni plan pripravničkog programa
  • Rad sa Senior traderima u mladom i prijateljskom timu na novim projektima, istraživati i trgovati na financijskim tržištima, te u konačnici postati član našeg trading i research deska u Splitu.
  • Nakon završenog  pripravničkog programa, najbolji kandidati će postati full time trader analisti i trgovati za račun tvrtke.
  
 O NAMA:

Mi smo tim od 50 profesionalaca s iskustvom na financijskim tržištima. Naš tim se sastoji od trader veterana, trader analista, tehnologijskih i financijskih profesionalaca iz Irske, Hrvatske, SAD-a, UK-a, Indije i ostalih dijelova Europe. Naš ured na području Hrvatske nalazi se u Splitu.

ŠTO RADIMO:
 
Trgujemo na financijskim tržištima širom svijeta. Prisutni smo na svim područjima financijskih tržišta a specijalizirani za obveznice, dionice, energente i druga dobra.
Volimo raditi u zajednici ljudi sa svih strana svijeta na način da svi pridonosimo inovaciji. Posao nije jedino što znamo. Svakoga mjeseca organiziramo zabavna društvena okupljanja (večere, golf, go-karting, vikende na Hvaru/Kupresu), plus svakoga petka častimo pizzom.
Također igramo košarku jedanput tjedno, a ponekad zaigramo i nogomet. Traderi s najboljim rezultatima odlaze na godišnja putovanja. U prošlosti smo se penjali po ledu i ronili na Islandu, skijali na Francuskim Alpama, odlazili na Oktoberfest u München-u i naravno jedrili po hrvatskim otocima.
 
Ako vam sve ovo zvuči kao zanimljivo mjesto, prijavite se!

Prijave isključivo primamo putem linka do 1.8.2019.

Očekivani početak rada: Rujan 2019. godine.

Želimo čuti za vas!