Ekonomski fakultet - Zagreb
Pliva Hrvatska zapošljava studente za rad u Globalnom centru nabavnih i financijskih aktivnosti (m/ž)

Pliva Hrvatska zapošljava studente za rad u Globalnom centru nabavnih i financijskih aktivnosti (m/ž)

Zapošljavamo:

STUDENTE ZA RAD U GLOBALNOM CENTRU
NABAVNIH I FINANCIJSKIH AKTIVNOSTI (m/ž)
 
 
U okviru PLIVE aktivni su Centri dijeljenih aktivnosti za nabavne operacije, financijske aktivnosti i administraciju ljudskih potencijala, koji iz Zagreba podržavaju poslovanje TEVE za različite lokacije u svijetu. Kako se podrška pruža različitim stranim zemljama, važan preduvjet za angažman u našim timovima je aktivno znanje stranih jezika.


Vaš profil:
 
  • student/ica završne godine ekonomskog, društvenog ili srodnog fakulteta, s mogućnošću rada preko studentskog ugovora
  • zainteresirani ste za područje nabave i/ili financija
  • odlično se koristite engleskim jezikom (i/ili još jednim stranim jezikom njemački, španjolski, talijanski, poljski ili neki drugi strani jezik)
  • dobro poznajete MS Office alate
  • raspoloživi ste raditi 30-ak sati tjedno kroz duži vremenski period (mogućnost rada u jutarnjoj smjeni između 8 i 16h ili popodnevnoj smjeni između 10-18h)
 
Kao član Tevinog centra za nabavne i financijske aktivnosti imat ćete priliku za učenje i razvoj u internacionalnom okruženju. Započnite karijeru i postanite dio PLIVINOG tima koji pruža priliku za razvoj kroz rad na izazovnim i dinamičnim zadacima.
Ako ste u navedenom radnom mjestu prepoznali izazov za svoju karijeru te udovoljavate navedenim uvjetima, svoju molbu i životopis dostavite nam najkasnije do 14.rujna putem poveznice