Ekonomski fakultet - Zagreb
Novosti

Novosti

Radno vrijeme Fakulteta povodom uskršnjih blagdana
 
Nastava i sve obveze vezane uz nastavu, završavaju u petak, 07. travnja 2023. godine u 12 sati, a nastavljaju se u utorak, 11. travnja 2023. godine, prema ranije utvrđenom rasporedu. Referada za poslijediplomske studije radit će u petak, 07. travnja 2023. godine od 08 do 12 sati. 
 
Poštovani,

obavještavamo vas da će se radionica pod nazivom Financijska pismenost i uvod u poduzetništvo za studente i doktorandeu organizaciji Sveučilišta u Zagrebuodržati u srijedu 22. ožujka 2023. od 11 do 13 sati u predvorju Kina Studentskoga centra u Zagrebu (Savska 25.).
Radionica je besplatna za sve studente i polaznike doktorskih studija. Prijave su moguće do ponedjeljka 20. ožujka, do ponoći na e-adresu: radionica@unizg.hr!
Pozdravni govor i uvod u radionicu održat će prof. dr. sc. Tomislav Bolanča, prorektor za poslovanje i digitalizaciju Sveučilišta u Zagrebu.

Program možete pronaći na poveznici.

NAJAVA SVEČANE PROMOCIJE !!!

Obavještavamo Vas da će se svečana promocija održati u petak, 26. svibnja 2023. godine u 18:00 sati u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta - Zagreb. Službeni poziv za promociju i popis kandidata objaviti ćemo u za to predviđenom razdoblju. 

Veselimo se i nadamo da će Vam životne i poslovne obveze dopustiti da svečanoj promociji prisustvujete u što većem broju. 


NOVO RADNO VRIJEME SKRIPTARNICE !!!
 
Od 13. veljače 2023. godine mijenja se radno vrijeme Skriptarnice Fakulteta.
 
Skriptarnica će raditi prema sljedećem rasporedu:
ponedjeljkom, srijedom , četvrtkom i petkom  10:00- 14:00
utorkom 14:00 - 18:00

Poštovani, 

U akademskoj godini 2022./2023. izvodit će se poslijediplomski specijalistički studiji Računovodstvo i porezi i Poslovno upravljanje - MBA.
Više informacija o studiju Računovodstvo i porezi možete dobiti na sljedećoj poveznici, a o studiju Poslovno upravljanje - MBA na sljedećoj poveznici.
Interes za upis na gore navedene poslijediplomske specijalističke studije možete iskazati putem poveznice.

Za dodatne informacije možete se javiti djelatnicima Referade za poslijediplomske studije, Ozani Strunje, tel: 01/238-3219, email: ostrunje@efzg.hr i Sanji Šantek, tel: 01/238-3288, email: ssantek@efzg.hr.

Veselimo se našoj budućoj suradnji!

Poštovani studenti,
 
Od 6. do 10. veljače 2023. godine Ekonomski fakultet u Zagrebu organizira prvu zimsku akademiju - Winter Business Academy (WBA). 
Program čine četiri modula koji se bave temama održivosti, različitosti, jednakosti i uključivosti, i za svako područje osmišljene su po dvije trosatne radionice. Akademija je organizirana kao tzv. blended intensive program i dva tjedna prije početka programa 6. veljače, polaznici će primiti materijale kako bi se pripremili za aktivno sudjelovanje. 

Pozivamo vas da nam se pridružite u Zagrebu i steknete vrijedna znanja i iskustva!

Više informacija možete pronaći na stranici WBA 2023, a registrirati se možete ispunjavanjem OBRASCA

Na sljedećoj poveznici nalazi se letak s osnovnim informacijama. 
 
Veselimo se druženju na WBA!
 
Organizacijski odbor
Winter Business Academy 
wba@net.efzg.hr