Ekonomski fakultet - Zagreb
Asistent u odjelu financijskog savjetovanja (m/ž)

Asistent u odjelu financijskog savjetovanja (m/ž)

O nama:
Apsolon, kao jedna od vodećih hrvatskih konzultantskih kuća specijaliziranih za pružanje usluga u području financijskog savjetovanja, proces konceptualizacije, prijave i provedbe EU projekata te poslovno savjetovanje privatnog i javnog sektora, u uredu u centru Zagreba okupljamo preko 35 stručnjaka različitih profesionalnih iskustava i kompetencija.


O Odjelu:
Naša mlada ekipa savjetnika u Odjelu za financijsko savjetovanje izrađuje investicijske studije i studije izvodljivosti s analizom troškova i koristi te klijentima pruža podršku u pronalasku optimalnih izvora financiranja u obliku pronalaska prihvatljivih kreditnih programa kao i programa bespovratnih sredstava i poreznih olakšica. Krojeći uslugu po mjeri svakog klijenta, članovi ovog odjela vode brigu o više detalja istovremeno, kombinirajući analitički i intuitivni pristup rješavanju izazova.


Radni zadaci:
  • razvoj projektne ideje i priprema projektnih prijedloga 
  • rad na pojedinim elementima projektnih prijava u okviru EU fondova, investicijskih studija, poslovnih planova, neovisnih pregleda poslovanja društva, studija izvodljivosti s analizom troškova i koristi
  • pružanje podrške u pronalasku optimalnih izvora financiranja za klijente
 
Prijaviti se možete slanjem životopisa i motivacijskog pisma (neobavezno) na: hmasovic@apsolon.com
 

Rok za prijavu: 24.4.2024.