Ekonomski fakultet - Zagreb
Apsolon nudi studentsku praksu u timu za pripremu EU projekata (m/ž)

Apsolon nudi studentsku praksu u timu za pripremu EU projekata (m/ž)

Apsolon je vodeća hrvatska konzultantska tvrtka u jugoistočnoj Europi, specijalizirana za poslovno savjetovanje privatnog i javnog sektora, inovacije i digitalnu transformaciju, regulatornu reformu, EU savjetovanje i financijsko savjetovanje. Također, Apsolon uspješno razvija inovativna digitalna i poslovna rješenja, usluge i proizvode te stvara i primjenjuje nove poslovne modele u poslovanju.

Naš   program   studentske   prakse   uz   podršku   mentora   omogućuje   talentiranim   studentima neprocjenjivo iskustvo rada u stvarnom konzultantskom okruženju. Studentima se dodjeljuju uloge i odgovornosti koje se obično dodjeljuju nižim savjetnicima na početku karijere te im se omogućuje da, uz mentorsku podršku, rade na konkretnim projektima. Na ovaj način studenti imaju priliku u praksi primijeniti teorijska znanja stečena kroz formalno obrazovanje.

Što ćeš raditi?                                                                                        
Kao član tima za pripremu EU projekata na poziciji studenta, sudjelovat ćeš u procesima istraživanja tržišta, oblikovanja projektnih ideja, kao i samoj prijavi projekata, pri čemu ćeš koristiti vlastitu kreativnost i snalažljivost za rješavanje različitih izazova. Suočavat ćeš se s nepoznatim situacijama, pronalaziti i rješavati probleme koje ni klijenti nisu prepoznali. Surađivat ćeš s privatnim sektorom, korporacijama i start-upima, malim i srednjim poduzećima i svima njima pomagati u njihovom rastu i razvoju.


Što nudimo?
  • Rad na projektima klijenata  sa stručnjacima uz koje ćeš imati priliku razvijati svoje vještine i steći nova znanja
  • Neprocjenjivo iskustvo rada u dinamičnom poslovnom okruženju,  gdje se vaše ideje čuju i imaju priliku za razvoj
  • Upoznavanje ostalih usluga koje kao konzultanti nudimo svojim klijentima
  • Neograničene količine kave, čaja i voća :)
  • Sudjelovanje u  internim aktivnostima tvrtke
 
Idealna osoba za naš tim:
  • Motivirana, strastvena i željna usvajanja novih znanja i iskustava
  • Organizirana i spremna na timski rad
  • Posjeduje sposobnost analitičkog razmišljanja i naprednog istraživanja
  • Dostupna raditi puno radno vrijeme 2 mjeseca
  • Student/ica viših godina studija
 
Ukoliko se prepoznaješ u opisu i spreman si nadmašiti vlastita, a i naša očekivanja, prijavi se na linku ispod te priloži svoje motivacijsko pismo i životopis. Prijave zaprimamo do 28. siječnja 2022.