Ekonomski fakultet - Zagreb
Članovi

Biografija

Lucija Mihotić je asistentica na Katedri za Marketing na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Rođena je u Zagrebu, gdje je završila opću (VII.) gimnaziju, Preddiplomski studij Poslovne ekonomije i Diplomski studij Marketing. Završila je prestižni JOSZEF program (jednogodišnji stipendirani program na njemačkom i engleskom jeziku za top studente iz Srednje- i Jugoistočne Europe) i Master Class CEE program u okviru Competence Centre CEE na WU Wien u Beču, te je sudjelovala na različitim programima razmjene poput ljetnih školi, istraživačkih i debatnih programa u sklopu CEEPUS, Erasmus i drugih projekata na Sveučilištu u Regensburgu, Pecsu, Loyola University-u u Chicagu.
Tijekom fakulteta bila je angažirana kao demonstratorica na Katedri za Marketing, volonter u Uredu za međunarodnu suradnju te je nagrađena Dekanovom nagradom za diplomski rad, pod mentorstvom prof. dr. sc. Sinčić Ćorić. Prije zaposlenja na Efzg-u nekoliko godina je živjela u Beču, gdje je radila u području konferencijskog i event menadžmenta, savjetovanja u području globalne mobilnosti te u međunarodnom poreznom savjetovanju u PwC-u (PricewaterhouseCoopers) Austria.
Trenutno je doktorandica na Bečkom sveučilištu WU (Vienna University of Economics and Business). Tečno barata engleskim i njemačkim jezikom u pismu i govoru, a služi se i španjolskim i kineskim jezikom. Sudjeluje u izvođenju nastave na kolegijima Osnove marketinga, Upravljanje marketingom i Marketing poslovnih tržišta, na hrvatskom i engleskom jeziku.