Ekonomski fakultet - Zagreb
Članovi

Obavijesti studentima

Obavijest o načinu održavanja ispita tijekom jesenskog ispitnog roka (ažurirano 24.08.2020.)

Slijedom preporuke Uprave fakulteta, ispiti iz kolegija "Osnove marketinga" i "Digitalni marketing" kod izv. prof. dr. sc. Vatroslava Škare tijekom jesenskog ispitnog roka bit će provedeni online.

Studenti će u terminima predviđenim za ispit (rokovi i točni termini održavanja ispita objavljeni su na web stranici fakulteta) pristupiti pisanom ispitu putem platforme Merlin, te usmenom ispitu (ukoliko uspješno polože pisani dio ispita) putem jedne od platforme Google Meet.

Tijekom pisanja pisanog ispita putem sustava Merlin, studenti moraju biti spojeni putem platforme Google Meet. Pisani ispit provodi se putem pitanja s višestrukim izborom odgovora. 

Za uspješno polaganje ispita potrebno je uspješno položiti i pisani i usmeni dio.

Dan prije održavanja ispita polaznici će od nastavnika primiti mail na svoju fakultetsku e-mail adresu (@net.efzg.hr) s linkovima za pristup pisanom i usmenom ispitu. Ukoliko će broj kandidata za ispit biti toliki da neće biti moguće odmah nakon pisanog ispita provesti sve usmene ispite, nastavnik će sa studentima dogovoriti alternativni termin za usmeni ispit (najčešće isti ili sljedeći dan, u terminu kada nastavnik i student imaju slobodni termin). Lijepo molim studente da na vrijeme osiguraju kvalitetnu internetsku vezu i mirno okruženje za potrebe pristupa ispitu.

Za sve dodatne informacije vezano za polaganje ispita online studenti se mogu obratiti mailom na vskare@efzg.hr.


Obavijest o konzultacijama

Tijekom jesenskog ispitnog roka konzultacije održavam putem Skype-a (vatroslav.skare). Poziv je potrebno najaviti dan ranije e-mailom na vskare@efzg.hr, kako bi se izbjegla čekanja na poziv. Hvala!