Ekonomski fakultet - Zagreb

Obavijesti studentima

DEKANSKI JESENSKI ISPITNI ROK 19.9.2022.

Ispiti kod prof M. Linčir Lumezi održat će se 19.9.2022. u 11.30 u dvorani 12. Ispit će se održati u zgradi EFZG-a na Kennedyjevom trgu. 
Molim sve studente koji pristupaju ispitu da se prijave u Google Classroom, kod  ksiwve4, u kojemu će biti objavljivane sve daljnje informacije vezane uz ispit.
 

Ispiti kod prof Tee Glavaš održavat će se 19.9.2022. od 16.00 u DV 22 u zgradi EFZG-a na Kennedyjevom trgu. Točan raspored po grupama bit će objavljen dan prije ispita u ispitnom Google Classroomu, kod  w3j6ihx
Molim sve studente koji izlaze na ovaj rok da se čim prije prijave u navedeni ispitni Google Classroom. Sve daljnje obavijesti bit će objavljene u njemu. 
 

OBAVIJEST ZA STUDENTE KOJI IDU NA 4. POLAGANJE
 
Studenti koji imaju četvrto polaganje pristupaju pismenom dijelu ispita u terminu redovnog pismenog dijela ispita, s ostalim studentima.
Nakon toga će im na studomatu biti vidljiv termin i mjesto održavanja ispita pred povjerenstvom.OSTALE OBAVIJESTI:
 

OBAVIJEST ZA STUDENTE ENGLESKOG U POSLOVANU 1 i 2 (STRUČNI STUDIJ)

Nastavu izvodi dr.sc. Tea Glavaš. Ispitivač je Mirna Linčir Lumezi. 

 
OPĆE OBAVIJESTI STUDENTIMA
 
Studenti su obavezni redovito pohađati nastavu, što znači da trebaju pohađati 70% nastave u semestru. Kolokviju mogu pristupiti svi studenti koji redovito izvršavaju obveze zadane na početku semestra (redoviti dolasci na nastavu, aktivno sudjelovanje na nastavi, rad na grupnim i individualnim zadacima, pravovremena predaja zadaća itd.).

U slučaju odsustva s nastave zbog opravdanog razloga (bolest ili sudjelovanje na sportskom natjecanju i sl.), liječničku ispričnicu ili drugu vjerodostojnu potvrdu o razlogu izbivanja treba predati nastavniku u prvom tjednu nakon satova s kojih ste izostali. Kasnije dostavljene ispričnice neće se uvažiti.

Izvanredni studenti sveučilišnog studija koji iz opravdanog razloga (posao, prebivalište u drugome gradu i sl.) nisu u mogućnosti pohađati nastavu dužni su o tome obavijestiti nastavnika u prva dva tjedna nastave te se pravovremeno informirati o nastavnim obvezama u upisanom kolegiju, idealno dolaskom na konzultacije ili e-mailom. Sve informacije o sadržaju pojedinih kolegija te nastavnim obavezama u upisanom kolegiju studenti mogu naći u uvodnim prezentacijama dostupnim na službenoj stranici nastavnika te na službenim stranicama Katedre za poslovne strane jezike.