Ekonomski fakultet - Zagreb

Obavijesti studentima

Na ispitnom roku 19. 9. održavat ću ispite za svoje studente, dio studenata kolegice Marije Vukšić i studente kolegice Vere Krnajski Hršak.

(OPREZ: Studenti koji polažu Engleski u poslovanju 3: Turizam trebaju pratiti obavijesti kolegice Ive Planinšek Čikara).

 
Ipitni rok 19. 9. 2022. / Dvorana 17

11.00 - 11.45:  Poslovni engleski 1 i Poslovni engleski 2
12.00 - 12.30: Engleski u poslovanju 1, Engleski u poslovanju 2 i Engleski u poslovanju 3 (RiF)

OBJAVA REZULTATA, USMENI ISPIT I UVID U ISPIT: 

Na ovom roku velik je broj komisijskih ispita pa će se usmeni pred komisijom održati isti dan (19.9.) u ranim poslijepodnevnim satima. Detalje (točan termin, dvorana) studenti koji izlaze na komisijski ispit naći će u Studomatu.

Rezultati za studente koji ne izlaze pred komisiju bit će objavljeni u srijedu, 21. 9., a usmeni će početi u četvrtak. Raspored usmenih i ostale obavijesti bit će objavljene u Google Classroomu koji služi samo za objavljivanje podataka o ispitnim rodkovima (Ispitni rokovi 21/22-VKB).
VAŽNO: Pristupni kod za ispitni Google Classroom bit će podijeljen u dvorani, prilikom pisanja pismenog dijela ispita.


KOMISIJSKI ISPITI.
Studenti koji polažu ispit 4. put, pismeni dio ispita pišu zajedno s ostalim studentima koji su prijavili rok i kod svog nastavnika. 
Detaljni podaci o usmenom ispitu pred komisijom bit će objavljeni u Studomatu za svakog pojedinog studenta. Studenti su dužni pratiti obavijesti u Studomatu.