Ekonomski fakultet - Zagreb

Obavijesti studentima

PISMENI ISPIT će se održati 19.rujna 2022. u 8.30 (dv.20).

USMENI ISPITI će se održati istog dana nakon što se isprave testovi, vjerojatno s početkom u 10 sati.  Raspored usmenih ispita bit će objavljen na GC (kod: i2kk4sd), Uvid u pismene ispite održat će se tijekom usmenih ispita uz prethodnu najavu.


ISPITNE UPUTE VEZANE UZ PANDEMIJU: 

1. PISMENI ISPITI (ONLINE)

Molim prijaviti se za ispit putem koda za Google Classroom koji je poslan emailom ili objavljen u predavačkim grupama te pročitati upute u nastavku.

Opće upute o ispitIma. 

Upute o pismenom ispitu i pravilima vezanim uz plagiranje2. USMENI ISPITI NA FAKULTETU

Ukoliko se tako dogovore s nastavnikom, studenti mogu polagati usmene ispite na fakultetu u skladu s epidemiološkim preporukama. To znači da će se prije uzimanja ispitnih pitanja provesti dezinfekcija ruku, ispitu će pristupati po dvoje studenata u prozračenu dvoranu na propisanoj udaljenosti, a studenti se čekajući ispit neće zadržavati u hodniku katedre, već ispred dvorane 3 ili u auli fakulteta. (Maske i/ili rukavice su obavezne ukoliko je takva odredba propisana za područje Zagreba ili od strane fakulteta.) 3. ONLINE ISPITI PRED POVJERENSTVOM  

ČETVRTO POLAGANJE: Pismeni ispit prilikom 4. polaganja pred povjerenstvom svi kandidati pišu online zajedno s ostalim studentima u Google Classroomu nastavnice na čijoj su ispitnoj listi. Povjerenstvo će zatim ocijeniti prikupljene studentske odgovore, a usmeni ispit će se održati putem Google Meet-a prema rasporedu oglašenom u Google Classroom-u nakon održanog pismenog ispita.

OSMO POLAGANJE: Studenti koji polažu ispit osmi put oba dijela ispita (pismeni i usmeni) polažu pred povjerenstvom. Predsjednik povjerenstva će prije ispita osigurati da se kod za Google Classroom objavi u ISVU sustavu zajedno s terminom ispita. O poveznici za usmeni ispit putem Google Meet-a student će biti naknadno obaviješten.