Ekonomski fakultet - Zagreb

Obavijesti studentima

Studenti koji pristupaju pismenom ispitu u redovitim rokovima trebaju se priključiti novom GC čiji će kod biti objavljen na ovoj stranici dan prije ispitnog roka. 

Pismeni ispit će se održati 19. rujna 2023. u 9 h u dvorani 20. Molim priključiti se na 
GC za ispit uz kod: mc7ng6v
Usmeni ispit će se održati  istog dana između 11 i 12 h, te nakon 13 h. O točnom vremenu studenti će biti obaviješteni putem GC. Studenti koji polažu ispite pred povjerenstvom vrijeme usmenih ispita trebaju provjeriti u ISVU sustavu.  ISPITNE UPUTE VEZANE UZ PANDEMIJU: 

1. PISMENI ISPITI (ONLINE)

Molim prijaviti se za ispit putem koda za Google Classroom koji je poslan emailom ili objavljen u predavačkim grupama te pročitati upute u nastavku.

Opće upute o ispitIma. 

Upute o pismenom ispitu i pravilima vezanim uz plagiranje2. USMENI ISPITI NA FAKULTETU

Ukoliko se tako dogovore s nastavnikom, studenti mogu polagati usmene ispite na fakultetu u skladu s epidemiološkim preporukama. To znači da će se prije uzimanja ispitnih pitanja provesti dezinfekcija ruku, ispitu će pristupati po dvoje studenata u prozračenu dvoranu na propisanoj udaljenosti, a studenti se čekajući ispit neće zadržavati u hodniku katedre, već ispred dvorane 3 ili u auli fakulteta. (Maske i/ili rukavice su obavezne ukoliko je takva odredba propisana za područje Zagreba ili od strane fakulteta.) 3. ONLINE ISPITI PRED POVJERENSTVOM  

ČETVRTO POLAGANJE: Pismeni ispit prilikom 4. polaganja pred povjerenstvom svi kandidati pišu online zajedno s ostalim studentima u Google Classroomu nastavnice na čijoj su ispitnoj listi. Povjerenstvo će zatim ocijeniti prikupljene studentske odgovore, a usmeni ispit će se održati putem Google Meet-a prema rasporedu oglašenom u Google Classroom-u nakon održanog pismenog ispita.

OSMO POLAGANJE: Studenti koji polažu ispit osmi put oba dijela ispita (pismeni i usmeni) polažu pred povjerenstvom. Predsjednik povjerenstva će prije ispita osigurati da se kod za Google Classroom objavi u ISVU sustavu zajedno s terminom ispita. O poveznici za usmeni ispit putem Google Meet-a student će biti naknadno obaviješten.