Ekonomski fakultet - Zagreb

Obavijesti studentima

 
OBAVIJEST O NAČINU ODRŽAVANJA ISPITA U JESENSKOM ISPITNOM ROKU 2021./22.

Ispiti će se na Katedri za poslovne strane jezike odvijati uživo, u DV 25 (ispitni rok 5. rujna, 2022.) i DV 20 (ispitni rok, 15. rujna, 2022.) za studente A. Knezović i M. Malete. Dodatni jesenski ispitni rok održat će se 19. rujna 2022. u DV 19.
  1. Studenti prvo trebaju provjeriti ime nastavnika na čijoj se ispitnoj listi nalaze.
  2. Studenti koji nisu ispunili uvjete za potpis ne mogu pristupiti završnom ispitu.
  3. Studenti koji nisu sigurni imaju li uvjete za potpis, svakako trebaju to provjeriti s nastavnikom tijekom konzultacija, a studenti A. Knezović u rujnu, 2022. utorkom od 10:00 – 13:00 pristupom Google Classroom učionici za konzultacije (Google Classroom code: 6wsejxw) ili prema dogovoru, barem nekoliko dana prije ispitnog roka. 
  4. Studenti se trebaju registrirati u odgovarajuću GC učionicu barem 24h prije ispitnog roka, kako bi točno znali u koje vrijeme pišu ispit te kako bi pravovremeno bili upoznati sa svim važnim informacijama vezanim uz polaganje ispita. Registrirati se mogu samo studenti koji su prijavili ispit i ispunili uvjete za potpis.
  5. Studenti A. Knezović trebaju se registrirati u GC učionicu prema sljedećoj pristupnoj šifri:4bxh77d.
  6. Studenti M. Malete trebaju pratiti obavijesti u svojim GC učionicama.

Studenti trebaju redovito pratiti objave na ovoj stranici i u svojim GC učionicama kako bi na vrijeme saznali sve važne obavijesti vezane uz ispitne rokove.


Mr. sc. Ankica Knezović
Viši predavač
Katedra za poslovne strane jezike