Ekonomski fakultet - Zagreb
Novosti

Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije i Hrvatska zaklada za znanost odobrile su financiranje projekta DigIntCom

U sklopu natječajnog poziva IPS-2022-02 Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije i Hrvatska zaklada za znanost odobrile su financiranje projekta Učinak digitalizacije interne komunikacije na zadovoljstvo internom komunikacijom, angažiranost zaposlenika i, posljedično, percipirano zadovoljstvo životom (akronim projekta: DigIntCom).
Ovaj trogodišnji projekt partnerski je projekt Sveučilišta u Ljubljani i Sveučilišta u Zagrebu, a bavit će se istraživanjem digitalizacije interne komunikacije. Voditelj projekta sa strane Sveučilišta u Ljubljani je prof. dr. sc. Dejan Verčič, a sa strane Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Ana Tkalac Verčič.
U sklopu projekta će biti istražen učinak digitalizacije interne komunikacije na zadovoljstvo zaposlenika, kako poslovnim aspektima (u obliku zadovoljstva internom komunikacijom i angažiranosti zaposlenika na poslu), tako i zadovoljstvo životom.