Natječaj za poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij Ekonomija i globalna sigurnost

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu raspisao je natječaj za upis nove generacije studenata na poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij Ekonomije i globalne sigurnosti za akademsku godinu 2020./2021. Natječaj je otvoren do 30. studenoga 2020., a planirani početak nastave je u siječnju 2021. godine.

U kontekstu okolnosti u kojima se organizacije iz različitih dijelova društva nalaze uslijed pandemije virusa COVID 19 tema ekonomije i globalne sigurnosti nikad nije bila aktualnija što čini ovaj doktorski studij posebno zanimljivim. Nastavni program doktorskog studija Ekonomija i globalna sigurnost razvijen je za znanstvenike i stručnjake koji traže proširivanje svojih analitičkih sposobnosti na područjima identifikacije, ocjene, i odgovora na sigurnosne izazove te stjecanje globalne perspektive o zbivanjima na ovom području. Isto tako studij je namijenjen i poslovnim ljudima koji događaje u okviru nacionalne i globalne sigurnosti vide kao priliku za nove poslovne iskorake.

Više informacija o studiju možete pronaći u brošuri (PDF)

Natječaj možete pronaći na sljedećoj poveznici: NATJEČAJ ZA UPIS NOVE GENERACIJE DOKTORANADA, DOKTORSKI STUDIJ EKONOMIJA I GLOBALNA SIGURNOST