Debatni klub EFZG

Naziv studentske udruge Debatni klub EFZG
Web stranica udruge https://dkefzg.hr/
Kontakt e-mail dk.efzg@gmail.com
Informacije o regrutaciji Početkom zimskog i ljetnog semestra
Kratke informacije o udruzi Debatni klub na fakultetu djeluje devet godina. Skupina smo 50 mladih ljudi, volontera s različitih sastavnica sveučilišta, koji djeluju u sklopu neprofitne, apolitične i nevladine organizacije. Volimo organizirati konferencije, panele i, naravno, debate. Sigurni smo da ćeš se pronaći u jednom od naših pet funkcijskih timova. Potraži nas u kabinetu 401 ili na dk.efzg@gmail.com  i popuni svoj CV!
Ključni projekti udruge Govornička škola – trodnevna je konferencija na moru koja za cilj ima naučiti sudionike kako se nositi sa strahom od javnog nastupa te ih pripremiti za kvalitetniju poslovnu i svakodnevnu komunikaciju.
Preza za pet – ima za cilj podučiti srednjoškolce, tj. buduće studente kako napraviti dobru prezentaciju i kako je uspješno prezentirati.
Homo Economicus – projekt kojem je cilj, intervjuiranjem studenata, profesora i alumnija EFZG-a o njihovom poslovnom i privatnom putu, inspirirati svakog čitatelja i dati mu dodatnu motivaciju za tražiti i napraviti više.
Fokus udruge / područje interesa Debatni klub EFZG djeluje u području unaprjeđenja govorništva i javnog nastupa. Svojim trudom nastojimo unaprijediti studentski standard, pripremiti te za izazove tržišta rada i pružiti ti priliku za networking. S nama ćeš imati priliku naučiti kako upravljati financijama, marketingom, projektima ili pak ljudskim resursima. Obrađujemo aktualne gospodarske i društvene teme s naglaskom na argumentiranu raspravu i stjecanje vještina za cijeli život. Usmjereni smo na timski rad i humanitarnost te promicanje inkluzije.
Partneri udruge Digitalni inovacijski inkubator, Hrvatska udruga za odnose s javnošću, Demosten, Zagreb Student Debate Forum