Studentsko natjecanje Transportikum 2024.

U organizaciji Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i Ureda za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta - Zagreb, pozivaju se studenti 4. i 5. godine studija Ekonomskog fakulteta - Zagreb da se prijave na interdisciplinarno studentsko natjecanje u prijedlozima idejnih rješenja u prometnom i logističkom sektoru.

Partnerska poduzeća koja sudjeluju ove godine su: Arriva Hrvatska, Atlantic Grupa, Axereal, Calla Logistics, Croatia osiguranje, dm Hrvatska, DPD, Grawe Hrvatska, HAKOM, Hrvatska pošta, HŽPP, INA, Lider projekt, Presečki Grupa, Zagrebačka pivovara.

Predstavljanje projekta Transportikum održat će se u utorak, 14.11.2023. godine u 14 sati u dv. 51 na Ekonomskom fakultetu - Zagreb.
Za sudjelovanje na predstavljanju projekta ispunite prijavu na linku.
 

Prijave su omogućene do 30.11.2023. na mail transportikum@fpz.unizg.hr ili preko poveznice https://forms.office.com/e/a9bWB9RmGC.
Faza rješavanja i posjete poduzećima održavaju se u razdoblju od tri mjeseca, nakon čega slijede prezentacije rješenja i proglašenje pobjedničkih timova, koji imaju priliku osvojiti novčanu nagradu i još mnogo toga...
Svako poduzeće odabire jedan pobjednički tim, prijavi se i možda će baš tvoje rješenje biti najbolje!
 
Ured za savjetovanje i razvoj karijera