Smotra Sveučilišta u Zagrebu

Smotra Sveučilišta u Zagrebu organizira se za učenike završnih razreda srednjih škola, studente te ostale zainteresirane, a ima zadaću pravodobnoga obavještavanja svih budućih studenta o programima studija, dostignućima na pojedinim područjima, opremljenosti pojedinih fakulteta, nastavnim planovima, preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, novim radnim uvjetima koje osiguravaju poduzetnici i kompanije, uvjetima smještaja tijekom studija u Zagrebu, studentskom životu i o još mnogo drugih detalja.
 
U povodu održavanja Smotre Sveučilišta u Zagrebu, namjera je budućim studentima prije svega pomoći pri jednoj od njihovih iznimno važnih životnih odluka - odabiru studija, onog koji najbolje odgovara njihovim željama, interesima i sklonostima i koji će na neki način odrediti njihov profesionalni i životni put.
 
S obzirom na epidemiološku situaciju uzrokovanu bolešću COVID-19, Smotra Sveučilišta u Zagrebu ove će se godine održati VIRTUALNO od 19.-21.11-2020. godine.

Više informacija možete pronaći na sljedećim linkovima:
http://www.unizg.hr/studiji-i-studiranje/upisi-stipendije-priznavanja/smotra-sveucilista/
http://smotra.unizg.hr/fileadmin/smotra2020/index.html
 
Za sve upite, možete se javiti na mail: skramar@unizg.hr.