Radionica "Mindfulness"

Ured za savjetovanje i razvoj karijera poziva studente EFZG-a da se prijave na program od jedne radionice i dva predavanja, pod naslovom "Biram svoj put".

14.3.2023. - 14 - 16h - dv. 51 - Radionica “Mindfulness”

Za radionicu se studenti mogu prijaviti na linku https://bit.ly/biram-svoj-put

 

Mindfulness radionica

 

U ovoj dvosatnoj radionici dobit ćete teorijski i povijesni pregled znanstveno dokazane prakse mindfulnessa i imati priliku iskusiti učinak temeljnih vježbi, koje nakon toga možete samostalno koristiti. Znanje mindfulnessa će vam služiti kao temelj za zadatke iz druga dva predavanja.


Studenti se mogu prijaviti za sudjelovanje u dvorani ili online (potrebno izabrati prilikom prijave). Broj mjesta za sudjelovanje u dvorani je ograničen. Savjet je da se sudjeluje u dvorani jer rad u grupi uživo ima jači učinak.

Osim serije od 1 radionice i 2 predavanja, 5 polaznika dobit će priliku za 3 besplatna online coaching susreta od 60min. Više informacija o tome dobit ćete na programu. 

 

Tko je predavač?

 

Luka Šolta je profesionalni coach i predavač s korporativnom karijerom u projektnom menadžmentu i poslovnoj analizi IT projekata u digitalnim medijima. Alumni je EFZG-a, gdje je završio Analizu i poslovno planiranje. Bio je demonstrator na Katedri za organizaciju i menadžment, aktivni član studentskih udruga te je proveo dva semestra u inozemstvu - u Japanu i Rusiji.

Luka radi s individualnim klijentima kroz portal https://omne.me/, gdje možete naučiti više o njegovom pristupu.