Natječaj za dodjelu Dekanove nagrade za akademsku 2022./2023. godinu

Temeljem članka 11. stavka 2. točke 19. Statuta Ekonomskog fakulteta – Zagreb i članka 44. Pravilnika o studiranju na Ekonomskom fakultetu – Zagreb, dekananica Fakulteta prof. dr. sc. Sanja Sever Mališ raspisuje
 
Natječaj za dodjelu Dekanove nagrade za akademsku 2022./2023. godinu
 
Dekanovom nagradom nagrađuju se studenti sveučilišnih prijediplomskih, diplomskih i integriranih prijediplomskih i diplomskih studija za dostignuća iz prethodne akademske godine studija.
 
Dekanovom nagradom nagrađuje se :
  • 5 seminarskih radova;
  • 5 završnih radova;
  • 5 diplomskih radova.

U okviru prijave rada na nagradu, mentor će priložiti preporuku odnosno obrazloženje po čemu predloženi rad udovoljava kriterijima izvrsnosti.
 
Dekan, na prijedlog Studentskog zbora, može dodijeliti i jednu ili više posebnih Nagrada studentu ili skupini studenata za izniman uspjeh u javnome nastupu ili djelovanju (sportske skupine, studentske udruge i sl.).
 
Na Natječaj se mogu prijaviti studenti koji ispunjavaju sve navedene uvjete i ukoliko su upisali studij po principu „godina za godinu“, odnosno bez ponavljanja godine, osim mirovanja.
 
Istom studentu nagrada se u pravilu može dodijeliti samo jedanput.
 
Prijave na Natječaj zaprimaju se od 10. do 17. listopada 2023. godine u vremenu od 12:00 do 14:00 sati u Urudžbenom uredu (nalazi se preko puta recepcije Fakulteta).
 
 Prijava za natječaj mora sadržavati:
  1. dopis u kojem je potrebno navesti: podatke o kandidatu, kontakt, kategorija za koju se  prijavljuje;
  2. primjerak rada u pisanom obliku i na CD-u;
  3. preporuka mentora;
  4. potvrda o statusu studenta s prijepisom ocjena.