Konferencija "30 godina od prve primjene Zakona o računovodstvu i Zakona o reviziji u Republici Hrvatskoj" - 1. dan

Ekonomski fakultet - Zagreb i Hrvatska zajednica računovođa i financijskih djelatnika organiziranju akademsko-stručnu konferenciju "30 godina od prve primjene Zakona o računovodstvu i Zakona o reviziji u Republici Hrvatskoj". Pored članova Katedre za računovodstvo i Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika kao organizatora ove akademsko-stručne konferencije, panelisti će biti ugledni stručnjaci iz prakse koji dolaze iz Ministarstva financija, Hrvatske narodne banke, HANFA-e, Hrvatskog odbora za standarde financijskog izvještavanja, Hrvatske revizorske komore, drugih stručnih računovodstvenih i revizijskih organizacija te revizijskih kuća, kao i profesori drugih ekonomskih fakulteta u Republici Hrvatskoj. Program konferencije i obrazac za prijavu dostupni su na sljedećoj poveznici: https://www.rif.hr/akademija/30-godina-od-prve-primjene-zakona-o-racunovodstvu-i-zakona-o-reviziji-u-republici-hrvatskoj/
 
 
U četvrtak, 23. studenoga 2023. godine, će se u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta - Zagreb izložiti povijesna retrospektiva donošenja i primjene prvog Zakona o računovodstvu i Zakona o reviziji te će se potom raspravljati o aktualnostima tih dvaju Zakona.
 
Povodom održavanja konferencije, u Knjižnično-dokumentacijskom centru Ekonomskog fakulteta - Zagreb će se održati izložba knjiga članova Katedre za računovodstvo od 1993. godine do danas.