Gostujuće predavanje "LEGO® SERIOUS PLAY®, primjena u poslovanju"

Pozivamo vas na predavanje Kristiana Tuđeka na temu "LEGO® SERIOUS PLAY®, primjena u poslovanju". Na predavanju ćete saznati kako organizacije pomoću LEGO® kockica i LEGO® SERIOUS PLAY® radionica odgovaraju na poslovne izazove igrajući se, a koristeći ovu inovativnu metodologiju.
 
Predavanje će se održati u sklopu izbornog kolegija Menadžerske simulacijske igre u petak, 21. svibnja 2021. s početkom u 12.15h. Predavanje je otvorenog tipa i za sudjelovanje na predavanju potrebno je prijaviti se na linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScF1gm0zZLPHv4U3Ww2RHJp-p-lvPQXN7zNGklNeVEUBYLDlg/viewform
 
Kristian Tuđek je diplomirao je 1997. godine na Ekonomskom fakultetu Zagreb, te završava Executive MBA na Cotrugli Business School u Zagrebu. Certificirani je Executive Coach od Academy od Executive Coaching u Londonu. Coaching znanje obogaćuje sa  završenom NLP Master Practitioner i NLP Coach edukacijom te HOGAN procjenom zaposlenika.  Dodatno se certificira u vođenju LEGO® SERIOUS PLAY® radionica u online okruženju. Posjeduje više od 20 godina internacionalnog iskustva u prodaji i managementu.



 
Izvor slike: Hier und jetzt endet leider meine Reise auf Pixabay aber Pixabay