Ekonomski fakultet objavio videozapis povodom obilježavanja 100. godišnjice osnivanja Fakulteta

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 1. prosinca 2020. obilježava 100 godina postojanja – tijekom kojih kontinuirano gradi svoju ulogu stožerne institucije ekonomske misli u Hrvatskoj. Ponosni smo na sve naše studente, zaposlenike i partnere – koji su svoje iskustvo, znanje i entuzijazam ugradili u temelje budućnosti našeg Fakulteta.
 
Zbog epidemioloških razloga, 100. godišnjicu obilježavamo on-line – ostavljajući videozapis o Fakultetu za neke buduće generacije koje će nastaviti graditi uspješnu budućnost ove institucije. Pozivamo vas da pogledate videozapis gdje, uz upravu Fakulteta, o Fakultetu i njegovoj 100-godišnjoj povijesti svjedoče važni dionici povijesti i sadašnjosti Fakulteta.
 
Pozivamo vas da pogledate videozapis:



Također, pozivamo vas da pogledate i video spot kojim dočaravamo i društveni život na našem Fakultetu – a nadamo se da će takva dinamika što skorije ponovno ispuniti prostore Fakulteta:

 

Sigurni smo da će se, uz izuzetne studente, zaposlenike i partnere, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i dalje uspješno razvijati.