Terenska istraživanja


 U okviru projekta HRZZ 8509 održano  je 18.10.2016. terensko istraživanje i radni sastanak dijela istraživačkog tima u sastavu prof.dr.sc. Vesna Vašiček, izv.prof.dr.sc. Ivana Dražić Lutilsky, izv.prof.dr.sc. Davor Vašiček i doc.dr.sc. Martina Dragija na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banja Luci, Republika Srpska.
U okviru posjete članove istraživačkog tima primio je dekan prof.dr.sc. Stane Stanić  te članovi Katedre za računovodstvo i poslovne finansije Ekononomskog fakulteta Univerziteta u Banja Luci prof.dr.sc. Novak Kondić, prof.dr.sc. Dragan Mikerević, doc.dr.sc. Predrag Gajić i doc.dr.sc. Jelena Poljašević  koja je ujedno i istraživač na projektu HRZZ.
Tijekom razgovora prezentirani su rezultati dosadašnje suradnje  na istraživačkom projektu HRZZ te istaknuta područja i mogućnosti razvoja daljnje suradnje u područjima zajedničkog pisanja radova, razmijene nastavnika u istraživanju i nastavi, razmjena literature iz područja istraživanja i šire iz područja računovodstva.
Prezentirana je i suradnja Ekonomskog fakulteta u Banja Luci sa Savezom računovođa i revizora Republike Srpske kao primjer uspješne suradnje akademske zajednice i struke u međusobnom prijenosu znanja i iskustava i povezivanju s tržištem rada.