Ekonomski fakultet - Zagreb

Predstavljanje Udruge u medijima

Poštovani i dragi alumni,
 
Pozivamo Vas da na sljedećem linku https://www.youtube.com/watch?v=1YvfyWq7qdc, pogledate emisiju Sveučilišni Zagreb, na temu „Alumni Sveučilišta u Zagrebu“ prikazanu na Z1 televiziji, u kojoj je gostovao predsjednik Saveza društava bivših studenata Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Mario Šafran.
 
U sklopu emisije prikazani su i prilozi snimljeni uoči predavanja „Naša alumni priča“ – Boris Vujčić i Dina Levačić, koje je u organizaciji Saveza društava bivših studenata Sveučilišta u Zagrebu ALUMNI UNIZG, održano u utorak, 19. ožujka 2019., u auli Sveučilišta u Zagrebu. Prilozi se sastoje od kratkih razgovora s rektorom Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Damirom Borasom, bivšom rektoricom i bivšom predsjednicom udruge Alumni Sveučilišta u Zagrebu, prof. emer. dr. sc. Helenom Jasnom Mencer, guvernerom HNB-a i predsjednikom udruge Alumni Ekonomskoga fakulteta izv. prof. dr. sc. Borisom Vujčićem, predsjednicom udruge Alumni Farmaceutsko-biokemijskoga fakulteta mr. sc. Anđelkom Bedricom, predsjednicom udruge Alumni Edukacijsko-rehabilitacijskoga fakulteta, prof. dr. sc. Zrinjkom Stančić i studenticom ERF-a i poznatom daljinskom plivačicom, Dinom Levačić te prilozima alumni udruge Stomatološkoga fakulteta i akademskog zbora „Vladimir Prelog“ koji djeluje u okviru alumni udruge Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije.


Ujedno, pozivamo Vas da na sljedećm linku https://www.youtube.com/watch?v=zMaskQ1xPNQ&feature=youtu.be poslušate predstavljanje udruge Alumni EFZG u sklopu emsiije Petica na radio postaji Laganini FM.