Sravnjene indeksa i ovjere diplomskih i završnih radova u rujnu 2020.

Zbog nastale situacije izazvane širenjem Covid-19 virusa, a u namjeri očuvanja zdravlja naših studenata i djelatnika, procedura sravnjenja indeksa i ovjere diplomskih i završnih radova u rujnu će biti organizirana na drugačiji način od uobičajenog. Iz tog razloga vas molimo da daljnje obavijesti pažljivo pročitate i postupite odgovorno poštujući navedeno. Molimo studente da poštuju mjere distanciranja, koriste zaštitne maske i izbjegavaju okupljanja u velikom broju kako unutar zgrade Fakulteta, tako i ispred.

Studenti koji donose indekse na sravnjenje (sravnjenje je obavezno bez obzira na ukidanje indeksa kao identifikacijske isprave) ostavljat će ih na za to predviđeno mjesto na ulazu u zgradu Fakulteta, radnim danom  od 8 – 15 sati, te utorkom i četvrtkom od 8 – 18 sati.

Obzirom na nastalu situaciju i u cilju izbjegavanja nepotrebnih dolazaka na fakultet, molimo da u rujnu indekse na sravnjenje predaju samo studenti koji planiraju diplomirati tj. završiti studij do 30. rujna 2020.

Prilikom preuzimanja indeksa sa sravnjenja (dva dana nakon predaje), djelatnici Studentske referade će studentima ovjeriti spiralno uvezeni primjerak rada, prijavnicu za diplomski rad, indeks, te im dati zapisnik o obrani i papire za štampanje diplome.

Studenti će obranu obaviti u dogovoru s mentorom, a nakon obrane i objave rada u repozitorij Knjižnice EFZG-a, student donosi gore navedene popunjene, potpisane i ocijenjene  obrasce i indeks, te popunjene papire i plaćene troškove za štampanje diplome. Nakon toga će biti naručeni za izdavanje potvrde o diplomiranju.

Preuzimanje indeksa sa sravnjenja, ovjere diplomskih i završnih radova i preuzimanje potvrda o diplomiranju obavljat će se radnim danom od 12-14 sati, te utorkom i četvrtkom od 16-18 sati na ulazu u zgradu Fakulteta.
Molimo da prilagodite vaš dolazak navedenim terminima jer dolazak u Studentsku referadu u rujnu neće biti moguć.

Za sva pitanja ili pomoć molimo vas da kontaktirate djelatnike Studentske referade putem e-maila ili telefona:
https://www.efzg.unizg.hr/za-studente-29717/sluzbe/studentska-referada/djelatnici-studentske-referade/8813