Informacije o održavanju nastavnih aktivnosti u zimskom semestru ak.god. 2021./2022.

Nastava u zimskom semestru započet će u ponedjeljak, 04.10.2021. kako bi studenti i nastavno osoblje imali dovoljno vremena adekvatno se pripremiti za nadolazeći semestar.
 
Ažurirani akademski kalendar možete pronaći na poveznici: https://www.efzg.unizg.hr/za-studente-29717/opce-informacije/29800 

Kako bismo vam olakšali snalaženje u prvim tjednima nastave, pripremili smo Vodič za studente.

Svi studenti su zaključno do 27.09.2021. OBVEZNI ispuniti izjavu koja se nalazi na poveznici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBdb6CqCwQeqekG6X-yYLelclsdvjrRgIK9WFPafFxOtFikQ/viewform (prijava s @net.efzg.hr korisničkim imenom i AAI zaporkom)

U skladu s preporukama HZJZ i ostalih nadležnih institucija, nastava će se održavati na sljedeći način:
  • Nastava na obveznim kolegijima SVIH studijskih programa organizirat će se barem u jednoj grupi u obliku kontaktne nastave u dvoranama. Popis kolegija i grupa koje će se izvoditi kontatno dostupan je na: https://www.efzg.unizg.hr/za-studente-29717/satnica/20 
  • Sva nastava koja će se održavati u dvoranama, prenosit će se paralelno putem on-line platformi.
  • Svi ostali kolegiji održavat će se u obliku kontaktne sinkrone nastave uz pomoć on-line platformi prema definiranoj satnici.
  • Uvodni sat će se na SVIM kolegijima održati  on-line putem Google Meet platforme, kako bi svi studenti, bez obzira na svoje trenutno zdravstveno stanje i status, mogli prisustvovati i dobiti potrebne informacije o kolegijima.
  • Studenti koji nisu u mogućnosti predočiti COVID potvrdu, a željeli bi sudjelovati na nastavi u dvoranama, trebaju popuniti sljedeći formular: https://forms.gle/33ccCpZ4bynpKMRs8. Nakon što popune, potrebno je pričekat da dobiju upute na e-mail, a koje će vrijediti za njih.

Satnica kolegija na hrvatskom jeziku za zimski semestar objavljena je na: https://www.efzg.unizg.hr/za-studente-29717/satnica/20
Satnica kolegija na engleskom jeziku za zimski semestar objavljena je na: https://www.efzg.unizg.hr/for-students-11750/timetables/11751

Smjernice za provođenje nastave u posebnim okolnostima za zimski semestar akademske godine 2021./2022. Ekonomski fakultet Zagreb (20.9.2021.)
Odluka o provođenju nastave u posebnim okolnostima za zimski semestar akademske godine 2021./2022. Ekonomski fakultet Zagreb (20.9.2021.)

VAŽNO: Svi studenti dužni su se strogo pridržavati mjera i procedura ulaska u prostorije Fakulteta.



Molimo pratite obavijesti na Fakulteta i društvenim medijima:
#efzg #unizgefzg #važneobavijesti #nastava #raspored