UniZg i-Days 2021

Održavaju se treći po redu i-Daysi!

Kreativan si, imaš puno ideja no ne znaš kako bi ih proveo u djelo, nedostaje ti tehničkog znanja, imaš tremu?

Prijavi se na treće po redu EIT Health i-Dayse te nauči kako doći od ideje do gotovog proizvoda! i-Days je program razvoja inovacija u zdravstvu, a ciljna su skupina studenti!

Na i-Daysima ćeš se pridružiti studentima iz različitih područja te ćete zajedno, uz budno oko i stručno znanje mentora, naći rješenja nekih zdravstvenih izazova.

Zbog epidemioloških prilika ovogodišnji će se i-Days održati online, a sastojat će se od motivacijskog događaja 18. listopada (od 14.00 do 16.00 sati) i natjecanja koje će trajati četiri dana: 25., 26., 27. i 29. listopada.

Na motivacijskom događaju imat ćeš prilike čuti malo više o temi i ideji samih i-Daysa. Sudjelovanje na ovom događaju nije uvjet za sudjelovanje u natjecanju.

Natjecanje će svojim formatom biti slično hackatonu. Tu ćeš naučiti kako prepoznati problem, kako pristupiti rješavanju i stvoriti proizvod, kako taj proizvod predstaviti investitorima te kako od proizvoda stvoriti uspješni poslovni model. Tema ovogodišnjih i Daysa je Zdravstvenim inovacijama do inkluzivnog društva.

Vaša rješenja ocjenjivat će stručni žiri, a tri najbolja tima očekuju vrijedne nagrade. Pobjednički će tim biti nagrađen i sudjelovanjem na Winners’ Eventu, koji će se održati 27. studenog online, gdje će se natjecati protiv pobjedničkih timova iz drugih država. Također, dobit će podršku za daljnji razvoj svojih ideja te mogućnost uključivanja u EIT Health mrežu.

Za motivacijski događaj možeš se prijaviti ovdje:
https://bit.ly/i-Days_Motivacijski_događaj

Prijave za natjecanje koje će se održati krajem listopada su već otvorene, prijaviti se možeš ovdje:
https://bit.ly/i-Days-2021

Više informacija o natjecanju očekuj uskoro na mrežnim stranicama i društvenim mrežama organizatora. Kako nam je bilo prošle godine pogledaj u kratkom videu.

Pitanja nam pošalji na iday@unizg.hr

Pridruži nam se i možda baš ti budeš dio pobjedničkog tima!