Summer Tax Academy 2024


 
 
Zadovoljstvo nam je pozvati vas na LJETNU POREZNU AKADEMIJU (https://tax-academy.net.efzg.hr/po%C4%8Detna) koju zajednički organiziraju Ekonomski fakultet Zagreb i Ernst & Young Savjetovanje d.o.o., jedna od vodećih svjetskih konzultantsko - revizorskih tvrtki. Radi se o dodatnoj i besplatnoj edukaciji za studente o poreznim pitanjima, koja će se održati na Ekonomskom fakultetu Zagreb od 1. do 5. srpnja 2024. godine
Edukacijom se ostvaruju 3,5 ECTS boda za izvannastavne aktivnosti.

Cilj edukacije je dodatno obrazovati studente o temama iz područja poreza, s posebnim naglaskom na praktična znanja vezana uz Europsku uniju i domaću poreznu problematiku. Ciljana populacija polaznika uključuje studente završnih godina EFZG-a s interesom za poreze. Pored studenata financija, računovodstva, poslovne analize i planiranja, dobrodošli su i studenti drugih smjerova, poput prava i politologije. 

Osim stjecanja dodatnih znanja i povećanja razine zapošljivosti, polaznici programa imaju priliku stupiti u izravan kontakt s vodećim domaćim i međunarodnim stručnjacima iz poreznog savjetovanja, što otvara razne mogućnosti za buduću suradnju (posao, praksa, preporuke). 

Prijave na akademiju moguće su do 14. lipnja 2024. godine putem linka: https://forms.gle/EpPcmiJGHGkMsxRu5