Studentsko natjecanje University Trading Tournament

Financijski klub poziva Vas na već tradicionalno studentsko natjecanje u trgovanju vrijednosnim papirima University Trading Tournament - UTT.

Natjecanje se održava već šestu godinu te pruža natjecateljima realan doživljaj trgovanja vrijednosnim papirima na virtualnoj burzi putem platforme Metatrader4 koju koriste profesionalni brokeri. 

UTT je projekt pokrenut od strane Financijskog kluba s ciljem povećanja financijske pismenosti te svijesti studenata o načinima funkcioniranja financijskih tržišta.

Tijekom natjecanja sudionici će se kroz online predavanja i trgovanje na virtualnoj burzi upoznati s osnovama tehničke, fundamentalne i investicijske analize, funkcioniranjem financijskih tržišta, načinima trgovanja vrijednosnim papirima te će moći iskušati ta znanja u praksi. 

Za Vas smo prije samog natjecanja u razdoblju od 06.04. do 09.04. pripremili edukativna predavanja koja će Vas upoznati s osnovama tehničke, fundamentalne i investicijske analize, funkcioniranjem financijskih tržišta i načinima trgovanja vrijednosnim papirima. Ukoliko ih propustite, predavanja naknadno možete pogledati na YouTube kanalu Financijskog kluba.

Ukoliko se želite okušati u tradingu i izbrusiti svoje vještine u trgovanju vrijednosnim papirima bez da preuzimate stvarni rizik, prijave su otvorene te traju do 18. travnja.

Prijaviti se možete klikom na link:
https://forms.gle/8qB27Ty31jkLcVgBA 

Natjecanje traje od 19. travnja do 14. svibnja i sastoji se od 4 runde od kojih svaka traje po tjedan dana te tijekom sve 4 runde natjecatelji imaju priliku osvojiti brojne nagrade.

Za više informacija posjetite naš web i društvene mreže:
http://finance.hr/tournament/
https://www.instagram.com/university_trading_tournament/
https://www.facebook.com/UniversityTradingTournament 

Srdačan pozdrav i vidimo se na UTT-u!