Studentsko natjecanje u Event Managementu


Event Management Competition” (EMC) jedinstveni je projekt u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije na kojem studenti imaju priliku surađivati s profesionalcima iz područja event managementa, educirati se kroz zanimljive radionice, osvojiti praksu u nekim od vodećih agencija na našem prostoru te ostale vrijedne nagrade uključujući novčani fond.

Cilj projekta je spojiti studente s poslodavcima te im pružiti priliku da se upoznaju s aktivnostima vezanim uz event management radeći u uspješnim PR i event management agencijama. Industrija event managementa jedna je od najbrže rastućih, a svrha EMC-a je motivirati zainteresirane studente da se educiraju te na praktičnim primjerima usavršavaju svoje vještine organiziranja evenata. Važan faktor projekta su partnerske agencije i partnerska poduzeća koji će činiti stručni žiri u finalu.
 
Natjecanje se sastoji od 3 kruga, a prijave traju do 30.03.2022.!
02.04. – prvi krug (online) – opća provjera znanja o event managementu
09.04. – drugi krug (online) – rješavanje konkretnog case study-ja
23.04. – treći i finalni krug (uživo) – rješavanje zadataka stručnog žirija 

Kako se event industrija lagano vraća na put prije pandemije, drago nam je da imamo priliku omogućiti studentima ovakvo natjecanje jer znamo da mnoge zanima organizacija evenata, ali nažalost ne znaju odakle započeti. Smatram da je ovo natjecanje odlična prilika svima onima koji se vide u tom području, a nadam se da će studenti uočiti mogućnosti koje im sudjelovanje može pružiti.“ izjavio je Roko Car, voditelj projekta.

Prijaviti se mogu timovi s 2 - 4 člana putem linka: https://forms.gle/eBa6njg88q9evauY8

Više o samom natjecanju možete saznati na https://fb.me/e/2m3yp9FCf

EMC2022 = #formulazauspjeh