Studentska udruga BEST Zagreb organizira radionicu motivacijskih pisama za proljetne stručne seminare

Želiš li sljedeće proljeće imati prekrasan pogled s Eiffelovog tornja ili vidjeti predivna prostranstva planinskog lanca Ural? Naši stručni seminari ti to mogu omogućiti! Za prijavu najprije prouči listu seminara, odluči se koji ti najviše odgovara i prijavi se!
 
Prijave su počele i traju do 21. studenog 2021., a sve što trebaš je poslati motivacijsko pismo i odgovoriti na 3 pitanja. Listu seminara možeš naći na:https://www.best.eu.org/courses/list.jsp gdje odabireš destinacije i teme koje ti se najviše sviđaju.
 
Prijaviti se mogu studenti Sveučilišta u Zagrebu, a za cijenu se ne trebaš brinuti jer upada u studentski budžet i iznosi max. 20 eura! Ona pokriva smještaj i hranu tijekom cijelog seminara, dok se za put moraš pobrinuti sam.
 
 
Za prijavu slijedi ove jednostavne korake:
 
  1. Napravi korisnički račun na best.eu.org
 
  1. Istraži ponuđene seminare na https://best.eu.org/courses/list.jsp
 
  1. Odaberi lokaciju (možeš prijaviti do tri seminara) i pritisni Apply!
 
  1. Napiši motivacijsko pismo (kratko i neformalno - čitat će ga tvoji kolege studenti, pokušaj se istaknuti i nasmijati ih!)
 
  1. Pošalji mail na: antun.matijasec@best.hr sa svojim imenom i prezimenom te sliku indexa (prva strana i strana s upisanom tekućom godinom studija) ili screenshot Studomata. Tako ćemo utvrditi da si student i tvoj će se račun validirati te će tvoja prijava postati valjana.
 
 
Radionica će se održati u četvrtak 11.11. na FERu s početkom u 19 sati. Svoj dolazak molimo potvrdite ispunjenjem obrasca: https://bit.ly/BESTRadionicaMotivacijskihPisama

 
Više informacija možeš naći na našoj Facebook stranici https://www.facebook.com/BESTZagreb/, a možeš baciti oko i na web stranicuhttp://www.best.hr/en/home/

 
Ako imaš bilo kakvih pitanja ili nedoumica, javi se na: antun.matijasec@best.hr