Studenti EFZG-a osvojili su prvo mjesto na Arbona Win-Win natjecanju

Arbonino Win-Win natjecanje za izradu najbolje marketinške kampanje je uspješno završeno!
 
Na natjecanje se prijavilo preko 300 studenata koji su imali priliku naučiti osnove digitalnog marketinga koje su primijenili u izradi svojih digitalnih kampanja. Među 300 prijavljenih, bio je velik broj studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu čiji je interes ugodno iznenadio organizatore. Studenti EFZG-a Sara Drešar, Ivana Kontin, Bruno Kruljac i Petra Merle osvojili su prvo mjesto na natjecanju!
 
Kampanje su studenti izrađivali za jedno 65 od preko 240 prijavljenih poduzeća, a najboljih 65 timova je imalo priliku provesti izrađenu kampanju sa stvarnim budžetom i osvojiti glavnu nagradu od 5.000,00 kn.
 
Studenti su imali priliku naučiti i iskusiti cijeli proces stvaranja digitalne kampanje, od ideje do prikaza rezultata poduzeću. Kroz radionice, studenti su uz stručno vodstvo imali priliku naučiti male tajne velikih majstora Google Ads-a koje su primijenili u svojim kampanjama. Najbolje kampanje su prošle u fazu provođenja sa Arboninim budžetom od 500,00 kn po kampanji i pokazali što su naučili o dinamičnom svijetu digitalnog marketinga.
Tri finalna tima, po ocjenama Arboninog stručnog žirija i ocjenama poduzeća, su u završnici natjecanja prezentirala svoje kampanje te pokazala uloženi trud i znanje.
 
Najbolji timovi Arbona Win-Win natjecanja su:
  1. Sara Drešar, Ivana Kontin, Bruno Kruljac i Petra Merle (Ekonomski fakultet u Zagrebu)🥇
    Glavna nagrada: 5.000,00 kn
  2. Paula Marasović (Sveučilišni odjel za stručne studije, Sveučilište u Splitu) i Tanja Tadić (Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku)🥈
    Nagrada: modul Arbonine akademije digitalnog marketinga i 100 Arbona piva
  3. Tena Benček (Sveučilište Sjever, Varaždin) i Karlo Pecik (Fakultet organizacije i informatike, Varaždin) 🥉
    Nagrada: 100 Arbona piva
 
“Pohvala svim sudionicima! Veseli nas činjenica što vas je toliko pokazalo afinitet prema digitalnom marketingu. Nadamo se da smo ostvarili Win-Win.
Zahvaljujemo svim prijavljenim studentima, čestitamo pobjednicima i nadamo se ponovnom druženju. Bilo je zadovoljstvo raditi s vama!”
Sandro Lazarić, osnivač Arbone
 
 
Više o samom natjecanju možete pronaći na Arboninom Win-Win blogu.