Produžene prijave za Business Matchmaker

Dobre vijesti za sve studente 4. i 5. godine koji su se odlučili prijaviti u zadnji čas za sudjelovanje na Business Matchmaker! Prijave su produžene do 25.4.
 
Prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca na bit.ly/BM_prijave_2021
 
Na linku http://bit.ly/matchmakeri-2021 možete istražiti skupine i lakše donijeti odluku za koju se prijaviti! 
 
____
 
Business Matchmaker, jedinstveni jednodnevni događaj koji spaja speed dating i intervju za posao! Na ovogodišnjem događaju, koji se održava 5. svibnja 2021. u online oblikustudenti završnih godina Ekonomskog fakulteta - Zagreb će imati priliku upoznati se s čak 25 poduzeća.

Projekt organiziraju Ured za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta - Zagreb i studentska udruga eSTUDENT, a čiji je cilj povezivanje studenata ekonomije s njihovim budućim potencijalnim poslodavcimaKratki selekcijski intervju između dvije strane mogu prerasti u puno više - osim kvalitetnog iskustva, studentima se može osmjehnuti dulji individualni razgovor koji krije potencijalnu ponudu za praksu ili posao! Ovaj projekt predstavlja odličnu priliku za studente, ali i za poslodavce!

Studenti će se ove godine imati priliku družiti s 25 poduzeća koja su podijeljena u 6 skupina, s obzirom na studijske smjerove na Ekonomskom fakultetu - Zagreb o kojima ovisi i profil studenata koji je tražen od strane poslodavca.