PRIJAVI SE ZA EFMD GLOBAL VIRTUAL FAIR

Poštovane studentice i poštovani studenti, 
 
 
čast nam je i zadovoljstvo predstaviti Vam suradnju našeg fakulteta s EFMD Global Virtual Fairs by Highered i istaknuti da ove godine i naš Fakultet sudjeluje u ovom međunarodnom sajmu.  
 
Riječ je o međunarodnom virtualnom sajmu koji Vam omogućuje interakciju u stvarnom vremenu, pri čemu razgovor vodite ‘jedan na jedan’ s regruterima vodećih kompanija i organizacija iz cijeloga svijeta. Osim toga, imate priliku posjetiti virtualni štand kompanija, prisustvovati webinarima i prezentacijama te sudjelovati na “Pitch Perfect Challenge-u”. Tijekom perioda trajanja sajma imat ćete šansu sudjelovati i na digitalnim konferencijama s vodećim govornicima, zatim u networking sesijama i CV klinikama pripremljenima za studente iz cijeloga svijeta.
 
The EFMD Global Virtual Fairs održava se od 19. - 23. travnja. Događaj će imati više sajmova za pojedine sektore, profile i zemljopisno specifične događaje.
 
Sve što Vi trebate napraviti je prijaviti se s Vašim AAI računom na link: https://efzg.gethighered.global/. Nakon što se prijavite, potrebno je verificirati Vaš email i nakon toga ste spremni za posao!
 
Na portalu, osim sudjelovanja na ovom međunarodnom sajmu, možete koristiti i mogućnosti pretrage poslova, stručnih praksi i pripravništava u cijelome svijetu, kao i riješiti testove u dijelu „Assessments“ i dobiti izvještaj o karijeri na čak 17 stranica.
 
Sve informacije možete potražiti na portalu, na web stranici Ureda za savjetovanje i razvoj karijera i Facebook stranici Ureda za savjetovanje i razvoj karijera.
Pripremiti se možete tako da učitate svoj životopis na platformu (dio „My page“), ali i da pogledate video „Build your career portfolio with Highered“ kako bi bolje razumjeli način na koji platforma funkcionira. 
 
Ako želite biti u toku s prilika za studente u području razvoja karijera, na linku se možete prijaviti na obavijesti koje će Vam slati Ured za savjetovanje i razvoj karijera.
 

Vaš,
Ured za savjetovanje i razvoj karijera